Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szünetet kért, és ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szünetet kért, és ennek letelte után nem keres akkor az nyilvánvaló szakítás?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük hogy x napig nem beszélünk, mert ő bizonytalan, de a szünet letelte után megbeszéljük a dolgokat. Na a szünet letelt, és nem keresett. Ha jól gondolom, ezt vehetem szakításnak?
2021. szept. 27. 11:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
hat eselyes, igen.
2021. szept. 27. 11:26
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Már a "szünetet kérek" estében is egyértelműnek kellett volna, hogy legyen.
2021. szept. 27. 11:28
 3/25 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam. Gerinctelennek is gondolom emiatt. Na mindegy, akkor ez van.
2021. szept. 27. 11:28
 4/25 A kérdező kommentje:
2-es megbeszéltük hogy a szünet letelte után tisztázzuk a dolgot és ha ugy van akkor szakítunk.
2021. szept. 27. 11:29
 5/25 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az a minimum, hogy megbeszèlitek, így nem lehet azt mondani, hogy szakítás. Amúgy jártam màr a te cipődben szóval mérhetetlenül sajnállak emiatt, ha ennyire nem tart, meg sem érdemel téged. Ilyenkor sosem fért a fejembe, hogy hogy a fenèbe bírja ki a másik, hogy magasról tesz arra a személyre akit elvileg szeret, legalább is volt egy törekvése párkapcsolatra, tehát előnyben kène lenned az ismerősökkel, haverokkal szemben.

A következőt javaslom: legyél akkor most te az, aki egyenes a másikkal ès nem játszmázik. Hívd fel, (ne írogass, mert ha egy selejt, akkor képes azon is jàtszmàzni, óhajt-e válaszolni emberi időn belül) vond kérdőre, a kapcsolat minősègèt te ismered, add ki magadból a valódi érzéseid, és ha tényleg szeret, akkor nem ezen fog múlni, hogy együtt maradtok-e mert: ami neked fontos, ami téged bánt, annak neki is fontosnak kellene lennie, ha nem, halott ügy.

2021. szept. 27. 11:33
 6/25 A kérdező kommentje:
Én eddig sem játszmáztam. Most meg minek alázzam meg magam azzal, hogy én keresem? Ő volt bizonytalan. Plusz ezek után ha én keresném akkor simán nem válaszolna. Aljasnak tartom. Nem ezt érdemeltem.
2021. szept. 27. 11:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Azért mondom hogy hívd fel, ne hagyd, hogy megússza a fekete levest, ha ekkora sunyi disznó, hogy csak így elaraszol. Ez a csalódás màr megtörtént, nem tudod elkerülni. Tényleg sajnálom. Jobban tennéd, ha kiàllnàl magadért, ha veled ezt nem lehetne megtenni.
2021. szept. 27. 11:43
 8/25 A kérdező kommentje:
Ezek után hogy ezt képes volt megtenni velem, fel sem venné, és lehet röhögne is rajtam hogy loholok utána. Ez az a helyzet hogy teljesen mindegy mit teszek, lexar.
2021. szept. 27. 11:47
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
De még azt sem tudod mi van, nem? Reakció nèlkül semmilyen következtetést nem tudsz levonni. Törvényszerű hogy fog keresni. Csak ne szórakozzon már hogy pl. Hetek múlva.
2021. szept. 27. 11:51
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem nem fog keresni. És igen ő így szórakozik. Ha keresném, vagy semmit nem reagálna vagy kiröhögne. Ez ezek után biztos. Úgy van vele nem keres szünet után akkor kitaláltam hogy ennyi volt.
2021. szept. 27. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!