Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt esetleg olyan, aki pszichológiai kérdésekben, “manipulációban”, a segítségemre tudna lenni?
Most komolyan ilyen harmatgyenge és béna minek nevezzem, “trükkökkel” akarnál valakivel kötődést kialakítani, mint ez az ócska példa, ahelyett hogy őszinte kapcsolatot alakítanak ki az illetővel a maga dinamikájában?
Szerintem ez elég szánalmas próbálkozás erre, és nem is fog működni nyilván. Ha érdekled, nem kell játszma, úgyis keresni fog o is. Ha nem, akkor meg olyan szánalmas ilyenekkel próbálkozni, hogy hihetetlen.
Nem a kettőnk közti kötődést akarom kialakítani, az már kialakult, hanem a konkrét dologhoz való ragaszkodásra gondoltam. Hogy várja-e vajon egy idő után, hogy szünetben írok vagy beszéljünk, ha elkezdem ezt rendszeressé tenni. Érdekelni érdeklem, hisz a kapcsolat köztünk kölcsönös.
Elnézést, tudom hogy ennyi infó kevés a kérdés, a történet megértéséhez. Ezért is nem akartam ide kiírni a konkrét kérdést. 😏
Furcsa, hogy anonim oldalon nem mered leírni a kérdést, hiszen itt rengeteg ember tud segíteni. Azzal, hogy privát üzenetben beszéled meg valakikkel a problémát, ugyanúgy le kell írnod a helyzetet, bármilyen hosszú, sokszor magad ismételve, ami időben körülményesebb. Ráadásul ki is kell adnod a személyazonosságod, felhasználóneved, ami alapján kis kereséssel már be lehet azonosítani.
Egyébként a manipuláció sose jó, nem tennék ilyet olyan személlyel, akit szeretek, mert idővel biztosan ki fog bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!