Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromat bipoláris személyise...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat bipoláris személyisegzavarral küzd. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, és felmerült az összeköltözés. Amikor erről beszéltünk elmondta a párom, hogy bipoláris személyiségzavara van, 1 éve diagnosztizálták és azóta gyógyszereket szed. Gyakorlatilag tünetmentes, de nagyon megijeszt ez az egész. Azt mondta már rég el akarta mondani, de nem tudta hogy hozza fel, viszont mielőtt összeköltözünk mindenképp akarta, hogy tudjak róla. Azt mondta megérti, ha emiatt be akarom fejezni a kapcsolatot. A környezetemben senki nem küzd ezzek a betegséggel, így nem tudom mire számítsak. Van itt valaki, akinek bipoláris személyisegzavara van, vagy a párja/közvetlen hozzátartozója? Beszélni szeretnék valakivel, aki érintett a témában.
2021. szept. 26. 00:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ellök magától , aztán meg te vagy a hercegnő. Egyszer te vagy a mindene, aztán csal, hazudik, csavarog, vedel. Ezt a kis szeletetet tapasztaltam belőle. Szerintem ez amúgy normális embereket tönkretesz egy kapcsolatban, nem hogy még olyat, aki amúgy is labilis, mint mondjuk én.
2021. szept. 26. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!