Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gond lenne nálatok nők?
Ha a pasi akivel szexkapcsolatotok van, azt mondaná, hogy csak éjjel 3-4 körul tudna jönni, mert akkor szabadul a baratnőjétől, korábban nem mer, nehogy masik eszrevegyen valamit.
Nektek ez gond volna, hogy nem képes időt szakítani, ha elegge motivált es nem ülteti le a barátnőjét, vagy ok lenne ígyis?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
És még x topik ugyanerről. Tényleg nem vagy komplett.
Sosem kezdenék foglalt pasival, de a kérdés kedvéért most megpróbálom a szituba képzelni magam.
Hajnali 3-4-kor fogadná őt a fene. Nem alszom sokat, de az az idő nekem szent és sérthetetlen :D
Plusz úgy néznék ki minden nap, mint a mosott sz*r. Különben sem lenne kedvem hajnalok hajnalán hancúrozni.
Én szakítanék (vagy minek hívják szexkapcsolatnál) vele, mert ez így nem lenne állapot.
nem kezdenek ilyen sunyi gyokerrel. hogy kepzeli, majd hajnali 3kor felkelek, hogy o lokjon kettot rajtam, aztan sunnyog vissza nojehez?
hogyne.
erre a celra prostitualtat kell keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!