Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek kevésbé félős és bizalmatlan ezzel a férfival?
Tél óta vagyok egyedül, előtte olyan kapcsolatban voltam, amiben nem sok megbecsülést és szeretet kaptam, ezért kiléptem belőle. Itt a gyakorin olvastam az érzelmileg bántalmazó kapcsolatra jellemzőket, ezek szerint én is ilyenben voltam.
Tavasszal rámírt egy régi férfi ismerősöm, akivel beszélőviszonyban vagyunk, semmi nem történt sose közöttünk. Eleinte csak semleges dolgokról beszélgettünk, majd írta, hogy nagyon szimpatikus, vonzó nőnek tart amióta csak ismer és szeretné a kapcsolatunkat elmélyíteni. Igazából én is vonzódom hozzá és egy jólelkű, normális pasinak ismerem. De úgy megrémültem, hogy mi van ha megint át kell majd élnem azokat a bántásokat, veszekedéseket amik az exemmel is voltak. Ez a férfi ismeri az exemet és tudja nagyjából hogy milyen kapcsolatom volt.
És tavasz óta megy ez, hogy egyszer csak megtorpanok, ő próbálkozik tovább, majd egy kis csend lesz. Ezután nem sokkal ismét felbukkan, hogy nem tud elfelejteni és szeretne az életem része lenni. Most volt a legutóbbi ilyen "szünetünk", és tegnap ismét jelentkezett, hogy adjak egy esélyt kettőnknek.
Szex azóta sem történt.
Mit gondoltok, túlparázom? Az, hogy ennyi ideje is próbálkozik, jelent valamit?
30N és 35F
Ne szemetkedj vele, szólj neki hogy nem zartad le a múltat.
Olyan jó amikor azért szivatnak valakit mert más megszivatta őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!