Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátnőtök sokat találkozna és együtt aludna a fiú unokatesojával?

Figyelt kérdés

A barátnőm(23 eves) nagyon jóban van az unokatesojaval, aki fiu és 2 évvel nagyobb mint ő.

Tudom, hogy együtt nőttek fel és mindketten egykék, de attól még nekem ez kicsit fura.

Sokszor találkoznak, mennek együtt bulizni, együtt alszanak utána. Mi falun lakunk és a srác meg a városban. Elméletileg mindent megbeszélnek egymással, meg a szexuális kapcsolatukról is mesélnek a másiknak.

Csak nekem fura,hogy 20an évesen van amikor együtt alszanak?

2021. szept. 21. 21:28
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
* a srácak előző kapcsolata ezért ment tönkre, mert a lány féltékeny volt és így inkább szakítottak
2021. szept. 21. 21:30
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Miért lenne fura? Akár házasodhatnak is.
 3/14 Lazy Lover ***** válasza:
36%
Hát eléggé furcsa a buli meg a haverság még oké de az együtt alvás nekem nem férne bele egy kapcsolatba
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Az én szememben ez semmiképp nem normális
2021. szept. 21. 22:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Lehet csak én gondolom túl és már paranoiás vagyok,de néha azt hiszem,hogy több is van közöttük mint barátság.
2021. szept. 21. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:
De hogy alszanak együtt? Egy ágyban?
2021. szept. 21. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Egy ágyban?
2021. szept. 21. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Jézusom. Nem értem, hogy miért kell rögtön ilyen beteg dolgokra gondolni. És mi van akkor, ha egy ágyban alszanak? Könyörgöm unokatestvérek. Ez azt jelenti, hogy az én apám/anyám testvérének a gyereke. Eléggé közeli vérrokon, nekem az unokatestvérem ugyanolyan, mintha az édestestvérem lenne. Miért ne aludhatnának egy ágyban buli után? A városból a faluba gondolom elég necces hazamenni, így alszik a tesójánál, és egy ágyban is aludhat vele, miért kellene a földön aludnia? Testvérek bazzeg'
2021. szept. 22. 00:03
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
És? Sok unokatesó szexel.
2021. szept. 22. 00:15
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
#8: Lehet igen közeli rokon, de a törvény szerint akár házasodhaznak is.
2021. szept. 22. 00:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!