Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha csak egyetlen egy tulajdonságot mondhattok, amivel rendelkezzen "Álmaitok Pasija", mi lenne az?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 19:36
21/26 anonim válasza:
Én sem értem ezt a kérdést.
Ha álmaim pasija, akkor nem egy jó tulajdonsága van, hanem az összes tulajdonsága olyan, mint álmaim pasijának.
Ha viszont az összes tulajdonság álmaim pasijává teszi, akkor nincs szükség plusz tulajdonságokra.
Ha azt kéne megmondanom, hogy mi az a plusz, ami megfogott a férjemben, akkor azt mondanám, hogy az, hogy megért és elfogad olyannak amilyen vagyok és mindig arra törekszik, hogy jôl érezzem magam.
22/26 anonim válasza:
Csak 1 paramètert definiàl a kèrdèsèsben
17 voltam
23/26 anonim válasza:
Dehát pont ezt mondom. Olyan nincs, hogy valaki kizárólag egy tulajdonságot tart fontosnak, a többi meg tök mindegy. Márpedig, ha egyet mondhat, akkor az összes többiről lemond. Vagyis lehet, hogy álmai férfija rendelkezik azzal az 1 tulajdonsággal, de a többi fontossal pedig nem, hanem pont az ellenkezője igaz rá. Nyilvánvaló, hogy akkor nem lesz álmai férfija.
24/26 anonim válasza:
Humor. Akivel nem tudok együtt nevetni, az felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!