Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éves kapcsolatnál illene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éves kapcsolatnál illene szerveznem szülinapi partit ha 50 éves lesz a párom?

Figyelt kérdés
Nem ismerek mindenkit, de nagyjából igen.
2021. szept. 20. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Hidd el, a férfiak nem becsülik a kapaszkodós nőket, az ilyesmi pedig egy év után biza kapaszkodás.
2021. szept. 20. 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerinem ez az adott embertől függ. Neked kell ismerni minek örülne.

Én társasági ember vagyok, szeretek ünnepelni, én örülnék.

De lehet a te parod nem ilyen.

Neked kell tudni minek örülne. Vagy kérdezz rá.

2021. szept. 20. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Az én kedvesem is nemsokára 50 lesz. Mi 15 éve élünk együtt és nem fogunk partit szervezni egyikünk szülinapján se, mert mi antiszociális emberek vagyunk. Csak megköszöntjük egymást, esetleg elmegyünk sütizni és kész.

Mondjuk ha szeretitek is a partizást, egy éves kapcsolatnál akkor se a te dolgod ezt megszervezni. Akár ő is szervezhetné saját magának.

2021. szept. 20. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
45 vagyok, engem még a gondolattól is kirázna a hideg.
2021. szept. 20. 20:19
 15/16 peca1000 ***** válasza:
73%

Mindenképpen kérdezz rá, hogy mit szeretne! Lehet, hogy örülne neki, vagy kirázná a hideg.

Nálam válóok lenne pl. egy meglepetés parti.

Elzavarnák mindenkit haza, és költöznék az asszonytól.

2021. szept. 20. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Én agyfaxot kapnék. Viszont egy gyertyafényes vacsora kettesben, az már oké:)
2021. szept. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!