Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a pasinak, hogy én nem akarok tőle semmit?
Figyelt kérdés
Interneten elkezdtem beszélgetni egy pasival, később képet is cseréltünk, de mire a képcserére került sor addigra már nagyon megkedveltem. Kép alapján azt kell, hogy mondjam, hogy egyáltalán nem tetszik nekem, azt tudni kell, hogy elég jó csaj vagyok a pasik elmondása szerint, szinte bármelyik pasit megkaphatom, biztos, hogy nem ez a férfi lenne az akivel találkoznék, randizgatnék, mikor helyette sokkal jobb pasikkal is megtehetem ezt. A lényeg, hogy a kinézetétől függetlenül nagyon megkedveltem, még soha nem találkoztunk mert kicsit messze van tőlem, de ő teljesen belém habarodott így neten keresztül is, és már olyanokat ír, hogy milyen jó lenne ha ő meg én egy kapcsolatban…. Túlságosan odáig van értem, de eddig nem mertem neki leírni, hogy nálam ő szóba se jöhet, csak úgy mint barát. Én nagyon kedvelem mint “netes barátot” ha lehet annak mondani, de ennyi.. ő most azon van, hogy elcsavarja a fejem.. az a baj, hogy nem akarom szegényt megbántani és megmondani neki, hogy: ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy majd pont olyan pasival jövök össze mint te? (Merthogy nem is tetszik, nála ezerszer jobb pasikat megkaphatok) :/2021. szept. 20. 17:18
11/16 A kérdező kommentje:
11-es, köszi a választ ment a zöld! :)
13-mas, igen az lehet, odáig van értem.. 😕 csodálkozik is, hogy szóba álok vele.. lehet úgy szeretne mint soha senki, de én nem mutatkoznék vele sehol..
2021. szept. 20. 18:26
13/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem egyáltalán nem tetszik, nem az én esetem, másnak még lehet tetszene..
2021. szept. 20. 18:32
15/16 anonim válasza:
Lol törölték a férfis kommentemet.
Vannak ezek a tipikus dobos szövegek , dobj be neki egy làjtosat:
Nagyon kedves vagy,milyen jókat beszèlgetünk,de nem akarlak megbàntani de ...
Helyettesítd be a pontot:
Legyünk barátok.
Nem egymást keressük
Szimpi vagy de nem az esetem
Stb stb
Így csak egymás idejét raboljàtok,
16/16 anonim válasza:
A kommentek 50%-át törölték. Ez szimpla, és nyilvánvaló trollkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!