Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam neki, hogy mit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy mit is akarok tőle tényleg? Sztori lent!

Figyelt kérdés
Jártam egy lánnyal tavaly aki iylen kavarós típus szereti a rövid kapcsikat és a szexet. Erre én teljesen másnak gondoltam és kicsit komolyan kezeltem ez pedig nem tetszett neki ő másabbnak hitt, hogy velem is lehet lazán keverni és szexelni is. Erre szakított velem mert nem tetszett a rendszer. Ám én pont oylan vagyok mitn Ő szeretem a kavarást meg a szexet és ha neki ez kell akkor szívesen lefekedünkék vele amúgy nagyon bejövök neki mitn pasi. Meg nekem is nagyon tetszik Ő! Megmondjam neki szerintetek, hogy szívesen lefekedünék vele ha neki ez bejön? Kívánom a csajt nagyon mikro jártunk is teljesen rá voltam kattanva és msot még szexibb lett mitn volt!
2009. júl. 20. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg arra vágyik hogy közösüljön veled, akkor abszolút jó megoldás ha megmondod neki hogy "Heló, szívesen lefeküdnék veled." Ha meg nem így van, akkor az úgyis kiderül. Nem veszthetsz semmit, hajrá.
2009. júl. 20. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy félreértetted, és hogy te is "úgy" gondolod mint ő! Ha tényleg olyana csaj mint ahogy állítottad, akkor belefog menni, de ha mégsem olyan, akkor megsértődik, mert h ezzel egy kicsit r***cnak állítod be őt!
2009. júl. 20. 19:34
 3/9 A kérdező kommentje:
azt mondta h ő egy ribanc!
2009. júl. 20. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell őt sokra tartani simán találkozz vele és csináld meg... gondolom úgyse fog ellenkezni. Nem kell mondanod neki semmit.

Megjegyzem te se lehetsz nagy valaki, ha ilyenekbe belemész és neked ez kell.

Már nem azért, de szerinted rajtad kívül hány emberrel fekszik még le?

Bocs, csak nem értem. Ha nem szeretitek egymást minek kavartok? Mármint ha csak kavarni akarsz akkor miért ugyanazzal? :D Na mindegy :D

Esetleg elhívhatod valahová a lányt és akkor legyél rámenősebb, szerintem nem nagyon kell érte küzdened... meg biztos vágni fogja mit akarsz tőle. Gondolom nem ez lesz az első ilyen helyzet amivel szembekerül :DDDD

2009. júl. 20. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:
előbb írtam, h még jártunk komoly kapcsit akartam vele de neki ez enm tetszett. én szerettem őt nagyon meg ő is szeretett de neki sok lett ez!
2009. júl. 20. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:

hmmm... nálam úgy volt, kevertem egy sráccal, én komolyat akartam mondtam neki, de ő meg d*gni akart, szal nem lett belőle semmi :)

Kevertünk aztán annyi...

Az meg elég szomorú h a csaj saját magát ribinek mondja.

De mondd meg neki kerek perec, h du*ni akarsz, meg fogja érteni :D

2009. júl. 20. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért ha néha kicsit gondolkodnál, rájönnél a válaszra.

Ha nem mondod meg, nem lesz semmi, ha megmondod, lesz szex, amit te is akarsz.

2009. júl. 20. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
jó, de ilyenről még nem esett szó eddig... 15 éves de nem szűz. nagyon fejlett külsőre én meg rákattantam totál. am 18 vok
2009. júl. 20. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Úristen én inkább 25nek gondoltam volna, mint 15nek... olyan jó kiégett nő lesz pár év múlva XDD
2009. júl. 21. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!