Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy tényleg van ilyen komoly barátság egy férfi nő között? El kell hinnem, hogy igaz vagy teljesen hülyének néz a pasi?
Együtt mennek bulizni, szórakozni, nála alszik a pasi sokszor mindenféle ürüggyel, (buli, születésnap). Akkor a nő hozzá ment fürödni szintén ürüggyel. Együtt vásárolnak, járkálnak ide oda a városban.
Ilyen létezik? Komoly hogy csak barátok ahogy a férfi beállítja nekem?!
Sok jó nincs ezekből a "havercsaj" dolgokból. Fordítva sem jó. Megértem a kérdezőt.
Szerintem nincs ilyen komoly barátság, vagy legalábbis ritka.
Meg ha téged szeret, akkor meg kell értenie, hogy egy párkapcsolatba ez sokaknak nem fog beleférni, mert ezzel végülis téged bánt meg, hogy nem vagy elég.
Hátööö...nekem tizenéves barátságaim vannak férfiakkal, már szinte inkább családtagok mint barátok.
A férjemmel is jóban van mindegyik, volt is olyan, hogy egy kerti party után nálunk aludt valaki, mert nem ért volna haza. De külön szobában és úgy, hogy a férjem is itthon volt.
Én is eljárok néha külön ide-oda ezekkel a barátaimmal, de soha nem alszom náluk és soha nem fürdök náluk. Nem azért mert bármit csinálnánk, pusztán azért, mert nem akarom sem megbántani sem megalázni a férjem.
Ésszerű kereteken belül működik a dolog, de nem teszünk olyat, ami a másiknak rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!