Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy emiatt nem keres?
Figyelt kérdés
Összevesztem az egyik sráccal, akivel nagyon bírtuk egymást. Megbántott és dühömben azt mondtam neki, hogy hagyjon békén. Utána elment és azóta nem beszéltünk. Facebookon is kidobtam az ismerőseim közül. Azóta nem is keresett és nem is írt pedig tudja hogy ő húzta ki nálam a gyufát. Most amiatt nem keres, mert mondtam hogy hagyjon meg kitöröltem vqgy alapból nem érdeklem? Az utóbbit kicsit furcsállnám mert másoktól hallom hogy folyanat rólam beszél2021. febr. 21. 15:36
1/15 anonim válasza:
Ha azt mondod hagyjon beken, és kitorlod is, akkor mi a raknak keressen?
2/15 anonim válasza:
Nekem ha ezt mondják, az kurwa élet hogy nem keresem xD
3/15 anonim válasza:
Ha valaki azt mondja nekem, hogy hagyjam békén, és még ki is töröl, fix hogy nem keresem többet, ezen miért lepődsz meg? Te akartad hogy hagyjon békén, ő csak ezt teszi, most akkor mi a baj?
4/15 anonim válasza:
Azért nem keres mert azt mondtad neki hagyjon békén és kitörölted. Lehet hogy ő bántott meg téged, de te egyértelműen kifejezted, hogy nem vagy rá kíváncsi. Innentől kezdve mit vársz?
5/15 anonim válasza:
Érdekled, csak nem biztos, hogy a jó értelemben 😄
6/15 anonim válasza:
Van aki nem szokta betartani,vagy nem bírja ki,ha ugyanezt mondják neki.Gondolom te is azt hitted a gyerekről,hogy ő is ilyen,de úgylátszik tévedtél.Én is úgy vagyok vele pl.,hogy nekem csupán elég egyszer mondani,hogy hagyjam békén az illetőt,mert nem kíváncsi rám,én ezt felfogom és elfogadom,és többet feléje se nézek az illetőnek.
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor ha valaki dühében azt mondja neki, hogy menj a pokolba, akkor elmegy?
2021. febr. 21. 16:49
8/15 anonim válasza:
7.:Miért,mit csináljon,kezdjen el inkább könyörögni?
9/15 anonim válasza:
Te tényleg ennyire értetlen vagy, vagy csak tetteted? Ő tiszteletben tartja azt a kérésed, hogy hagyjon békén, ennyi. Nem fog keresni, mert azt mondtad neki, hogy hagyjon békén=ne keressen.
10/15 A kérdező kommentje:
De hallottam olyat hogy egyik haverjának mondta hogy az a haver kérdezzen meg engem hogy kibékülnek-e vele (de ő személyesen nem jött(
2021. febr. 21. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!