Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy egy férfi ért olyanokhoz, amihez elvileg nem kellene?

Figyelt kérdés

Pl ami fura nekem, hogy nincs jogsija, kocsija, a családjának sem volt sosem, barátai nincsenek, zárkózott életet él, ehhez képest az én kocsimon ha valamit csinálni kell, azt ő egyből gond nélkül megcsinálja, pl izzó csere, ablaktörlő lapát csere...., legutóbb az olajcserét is felajánlotta, hogy majd megcsinálja. Ha valami rendkívüli működést említek a kocsiról, többször elmondja, hogy ő nem ért hozzá, de azért felveti, hogy talán az xy romlott el, és ez a szerelőnél utólag be is szokott igazolódni. Ha k~rdezem, nem akar - e jogsit szerezni, azt mondja, őt nem érdekli a vezetés és a kocsik. És a lakásomban is bármi van, ugyanez. Remekül ért a szerszámokhoz, mintha már több lakást is felújított volna kb. Sok mindenben meglepően tájékozott, amit szintén nem értek. Ismerek mást is, aki ilyen zárkózott életet él, de az nem ért semmihez, el van veszve, kb csak a számítógépes dolgokhoz tud hozzá szólni.

Szóval hogy lehet valaki ilyen, mint ő, ha 20 éves kora óra egyedül él, soha nem járt sehova, nem voltak tartós kapcsolatai, nincsenek barátai, munkahelye sem nagyon volt, néha alkalmi munkát vállal, mégis úgy kezel dolgokat, helyzeteket, mintha hatalmas rutinja lenne benne? A lakásában viszont alap dolgok nincsenek megjavítva hónapok óta, mintha nem is lakna ott, de nálam igényes és rögtön megjavít mindent. Ha szeret beszélgetni emberekkel, vagy sokat olvas, attól lehet ilyen? Bár a gyakorlati dolgokat akkor sem értem. Ja, és mintha a nőkkel is lenne rutinja, minden rezdülésemről egyből tudja, mit takar, az ágyban is jó vele, holott az első kapcsolata elvileg. 1 éve vagyok vele, a szüleivel is találkoztam párszor. Viszont egyetlen barátját sem ismerem, azt mondja, nincs neki. Szóval nem a barátoktól tanult a kocsikról.

Mi a véleményetek ezekről?

2021. szept. 18. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Nem hogy örülnél, inkább problémát gyártasz. Kérdezz rá, mondd el, hogy ez neked fura.

Mi oka lenne hazudni?

2021. szept. 19. 07:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Feleségemnek van jogsija de nem tudja hogy működik az autó. :)

Tehát a jogsi nem ad a működéséről felvilágosítást.

Azért feltételezem hogy egy kottyano futóműbol nem modnja meg hogy gombfej vagy stabpalca. Hogy olajat cserel, megnézi a neten látja hogy alul egy csavar kiteker olaj kifolyik.

Szuro leteker, másikat vissza, majd felül egy olaj jelöléses lukon betölti az olajat.

Az olaj típusára meg van a neten 1000 kereső beírja a kocsit kiírja mi kell bele. Ha elbassza akkor persze a kocsi bánja de sok ész nem kelk hozza.

Én is megjavitom itthon a klímát, a mosogató gépet (tegnap szüleim gépeben pont szivattyút cseréltem) , mosó gépet, de lazán fűtés és víz réz csövet is forrasztok, vagy a gázkazánban cseréltem már gazszelepet, és a vezérlő panelen a leégett tápegység részt is megjavítottam.

Van időm olvasni, nem diszkóban kotta részegen buliztam hanem ezekrol olvatam, és tudom mit keressek ha tudást akarok.

2021. szept. 19. 07:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 🙂
2021. szept. 19. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!