Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, melyik pasit választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik pasit választanátok ezek közül?

Figyelt kérdés

1. Külsőre az álmaitok férfija, mindig is ilyen külsejű pasit képzeltetek el magatoknak. A belső tulajdonságai is rendben vannak, kedves, figyelmes, viszont nem igazán tudtok jól elbeszélgetni, nincsenek közös érdeklődési körök. Őt mondjuk a sport érdekli, téged pedig az idegen nyelvek és az irodalom.

Átlag feletti hímvesszőmérettel (17-18 cm) rendelkezik. Az életkörülményei is átlag felettiek.

2. Külsőre nem feltétlenül az álmaitok férfija, viszont alapvetően mondhatni hogy tetszik nektek, a külseje rendben van, ápolt, igényes, helyes, csak nem álmaitok férfija. Vannak közös érdeklődési körök, és bármiről eltudtok beszélgetni órákon keresztül, nem lehet megunni. Szintén kedves, figyelmes stb. mint az első.

Átlagos hímvesszőmérettel (14-15 cm) rendelkezik. Az életkörülményei is átlagosak.

2021. szept. 18. 17:25
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
27 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Tehát a külseje teszi almaid ferfijava?
2021. szept. 18. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Egyik sem. Ha nem lehet vele elbeszélgetni, vagy ha nem érzem azt, hogy ő lenne álmaim pasija(ami nem feltétlen egy tökéletes pasi, csak egy nekem tökéletes), akkor nyilván nem maradok vele. Mindkét esetben azt érezném, hogy valami hiányzik a kapcsolatból, azt viszont nem akarnám, hogy a másik érezze kevésnek magát. Egyébként nekem az első szitu volt egy ideig, próbáltunk metszetet találni az érdeklődési körökben, de végülis ő kezdte el velem érzékeltetni a kapcsolatban, hogy nem vagyok elég jó, mert engem ez meg az nem érdekel,meg miért nem lehetnék olyan mint az exe pár dologban, pár dologban meg olyan, mint én. Akkor megtanultam a leckét, hogy igenis kellenek a közös érdeklődési körök.
2021. szept. 18. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Az ilyen kérdések soha nem mennek ki a divatból? De miért? XD

Legyen mindkettő. Amúgy sem érdekel úgy mélyebben az irodalom és az idegen nyelv sem. Majd kiderül melyik jobb.

2021. szept. 18. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván az, akivel el tudunk beszélgetni. De amúgy férjemmel pl nem nagyon van közös érdeklődési körünk kb a politikát kivéve, mégis jól tudunk beszélgetni. Sokkal fontosabb a világnézet és az életstílus, mint a hasonló hobbik.
2021. szept. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!