Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki nem szeretne gyereket, de társkapcsolatot/házasságot igen?
Hallom ismerőseimtől, hogy vannak nők, akik így gondolkodnak, de én még ilyennel nem találkoztam. Sőt, sok esetben vége a kapcsolatnak ha kiderül, hogy a férfi nem akar… tehát inkább választja a nő a gyereket, mint a férfit, akit eddig szeretett.
Ahogy látom a környezetemben, sok nő eleve jobban szeretne gyereket, mint társat. A társ szó ilyenkor nem a kapcsolatra vonatkozik, hanem a tervekre. Magyarán nem mint lelki társ legyen a férfi, hanem kis túlzással inkább “üzlettárs”… ez legyen a közös terv… ebben legyen társ.
Félreértések elkerüléséért… megértem a nők gyerekeket iránti vágyát, és rajongását, csak sok esetben láttam, hogy nem a társ igazán a fontos - a közös jövő kettesben - hanem a gyerekkérdés.
Én sem akarok,12 éves korom óta tudom.
Házasság,kapcsolat nem tudom lesz-e,nem valószínű az sem. 23/N
Akik szerint csak úgy lesz gyerek akaratuk ellenére, azok mit gondolnak?
-óvszer
-ha kiszakad, eseményutáni
-van egy csomó hormonális fogamzásgátló, akár óvszerrel együtt is használhatja az, aki biztosabb akar lenni a dolgában
-normális partnerrel szexelsz csak, aki nem kockáztat hozzád hasonlóan
-ha terhes vagy, még mindig lehet abortusz
-ha későn veszed észre az egyrészt elég hihetetlen, másrészt meg ott lehet hagyni a kórházban
-a környező országokban sterilizálnak nőt és férfit is egyaránt
Nem vagy te Szűz Mária, hogy csak úgy teremjen benned a gyerek. És nem olyan egyszerű teherbeesni sem...
Aki tényleg nem akar gyereket, annak tényleg nem lesz, mert annál jobban résen van.
Nem szeretnék gyerkőcöt, de párkapcsolatot és később házasságot azt igen
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!