Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ilyen megtörténhet?
*Van egy fiú és egy lány akik járnak.A fiú vett egy(szív alakú) nyakláncot,amit ketté lehet törni.Az egyik felét a lánynak adja,a másikat megtartja magának.Ám a lány nem sokkal később elveszti,és egy másik találja meg.Másnap körbekérdezi az ismerőseit a suliba tudják-e kié lehet.Senki sem tudta,ezért a nyakába ,,akasztotta".Utána mindig azon járt a feje vajon kinél lehet a másik fele?!
Egyszer aztán megismerte a fiút,akinek ott lógott a nyaklánc másik fele a nyakában.Mikor meglátták egymást már akkor nagyot dobbant a szívük,s miután egyre jobban kezdték megismerték egymást mindketten halálosan egymásba szerettek.A fiú szakított addigi kedvesével...A nyakláncról viszont még egyikük sem tudott.A lány mindig a pólója alá rejtette,ám egyszer amikor lehajolt kijött alóla.
-Ezt meg honnan szerezted?
-Háát...Egyszer találtam valahol a járdán.
-De hiszen...A volt b.nőm elvesztette az övét,nézd itt van nálam a másik fele.
Ekkor mélyen egymás szemébe néztek,s forró csókolózásba kezdtek.Az ég is egymásnak teremtette őket,a nyaklánc története pedig szintén ezt bizonyította...*
Nos,valami ilyesmi lenne,még írhattam volna hozzá pár érdekesebb részletet de inkább nem töröm magam. xD
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ilyen megtörténhet?:D (Szerintem nincs nagyon,de azért nem is lehetetlen...XP)
Köszi mindenkinek. :)
Igazából nem azért álmodozom ilyesmikről hogy fúú de jó lenne ha megtörténne,egyszerűen csak jó érzés elképzelni egy szép zene aláfestésében.:P Utolsó:Direkt az volt a lényeg hogy röviden tudjam összefoglalni,amúgy meg simán megtudom hosszabbítani (nem is kicsit). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!