Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ilyen megtörténhet?
*Van egy fiú és egy lány akik járnak.A fiú vett egy(szív alakú) nyakláncot,amit ketté lehet törni.Az egyik felét a lánynak adja,a másikat megtartja magának.Ám a lány nem sokkal később elveszti,és egy másik találja meg.Másnap körbekérdezi az ismerőseit a suliba tudják-e kié lehet.Senki sem tudta,ezért a nyakába ,,akasztotta".Utána mindig azon járt a feje vajon kinél lehet a másik fele?!
Egyszer aztán megismerte a fiút,akinek ott lógott a nyaklánc másik fele a nyakában.Mikor meglátták egymást már akkor nagyot dobbant a szívük,s miután egyre jobban kezdték megismerték egymást mindketten halálosan egymásba szerettek.A fiú szakított addigi kedvesével...A nyakláncról viszont még egyikük sem tudott.A lány mindig a pólója alá rejtette,ám egyszer amikor lehajolt kijött alóla.
-Ezt meg honnan szerezted?
-Háát...Egyszer találtam valahol a járdán.
-De hiszen...A volt b.nőm elvesztette az övét,nézd itt van nálam a másik fele.
Ekkor mélyen egymás szemébe néztek,s forró csókolózásba kezdtek.Az ég is egymásnak teremtette őket,a nyaklánc története pedig szintén ezt bizonyította...*
Nos,valami ilyesmi lenne,még írhattam volna hozzá pár érdekesebb részletet de inkább nem töröm magam. xD
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ilyen megtörténhet?:D (Szerintem nincs nagyon,de azért nem is lehetetlen...XP)
hát pont ez nem hiszem, hogy megtörténhet.
de hasonló megtörténhet a történet vége nélkül (amikor előkerül a nyaklánc)
szerintem sokat olvasok XDXDXD
Szép ábrándos történet.
De! Az élet általában sokkal egyszerűbb eseteket produkál, ám ezek sokkal szebbek lehetnek, mint bármely ábrándozásod földrajz órán. Ha átélsz akár egyet is, majd megtudod. :)
Hát ennek nincs sok esélye :) Minden ismerkedés szép, nem kell ahhoz különleges dolgoknak történni :)
Ha belegondolsz akkor az élet is sokszor úgy alakul, mint egy filmben,vannak szép pillanatok,csak nem szól alatta egy romantikus zene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!