Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haladunk ilyen lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haladunk ilyen lassan azzal, hogy lefeküdjünk egymással ? 25/L

Figyelt kérdés

Ismertük egymást korábban, egy ügyfél vagyok a családjának és egy közös üzleti negyedben -szektorban dolgozunk.

Nekem ő mindig is tetszett … sokat dolgozik … és ha már egy üzleti negyedben dolgozunk ő hívott mindig engem kávézni az üzletébe … csevegni, de mivel soha kísért ki az utcára hagytam, és nem akartam mélyebben megismerni ez a férfit hagytam az egészet .

X hónap múlva rá írtam, és megkérdeztem van e valakije a válasz az volt , hogy nincs .

Kérdezte tőlem , hogy mit várok el egy kapcsolatban … mondtam a szex döntő szerepet játszik , mert ha az rossz akkor felesleges az egész . És sokat csalódtam jó lenne először csak szexelni élvezni a dolgokat, és ha ki jövünk akkor lehet szerelem és komoly kapcsolat.

Azt mondta egy nap szeretne csak velem kettesben maradni. De fél a pletykáktól, amit nem értettem.

Na most telt múlt az idő egy normális találkozást nem tudtunk összehozni , mert hogy ő is dolgozik meg én is. Mivel azonos kerületben vagyunk közel egymáshoz megbeszéltük hogy be megyek boltjában.

Na itt olyan dolgok történtek, aminek nem kellet volna … nem feküdtünk le egymással , de ő nekem esett … behívott a WC-be ahol az összes sminkem ő le csókolta rólam és … nem részletezem mik voltak.

A lényeg az tetszett nekem is és nekem is.

Kértem tőle mennyünk egy hotelba és legyünk együtt .

Azt mondta ne sürgessem van neki másik ház , amit rendbe tesz erre a célra , én megtanulom , hol van az ő háza , és amikor nekem jó akkor együtt leszünk . Kértem jöjjön ki kísérjen ki az utcára nem tette meg, amivel nagyon megbántott.

Amikor közelben voltam írtam neki, jöjjön ki az utcára nem jött, csak lássam 10 percre , azt mondta nem jön 10 perc alatt nem fog semmi sem megváltozni, ha így haladok szerelmes leszek. Ez után ő dolgozott és én is , de nem tudtuk randizni sosem, ismét bementem hozzá csevegni a boltjában, ahol elmondta nagyon nagy a család , a beteg apjával ő van otthon , nem tud a családjától el szakadni mert közös vállakozás minden a családjával , agyak neki időt , és sürgessem a dolgokat.

Háromszor akartam találkozni vele nem tudtam. Kértem tőle , hogy csak legyünk együtt szexeljünk együtt , ki az aki mi rólunk pletykálna

Negyedjére összehoztunk egy találkozót , ahol elmondta, 6-an testvérek ebből ő a legkisebb , akikkel én üzleti kapcsolatban vagyok mind a 4 az ő bátya. Aki pedig velem dolgozik az export ágazaton ő is bátya ő pedig legkisebb fiú akiben, én szerelmes lettem, mind az öt fiú testvérének van gyereke családja , csak egyedül neki nincs és otthon ápolja az apját ezért nem tudott velem találkozni. Az üzleti negyedben pedig az utca ahol dolgozunk azért nem jött ki sosem , mert nem akarta, hogy mindenki pletykáljon rólunk mert az ottani alkalmazottak is, mind az unokatestvére és a fiú testvéreinek én az ügyfele vagyok.

Amikor felsorolta neveket és elém tette az összes szállító levelet , és számlát amit a mind ő testvérei állítottak ki azt hittem elájulok.

Kérdeztem tőle akkor miért kellet a WC-be ezeket csinálni velem, úgy hogy tudta az egész testvérével üzleti kapcsolatban vagyok, én vágytam az ő csókjára hívtam, de nem jött . Azt mondta nem tudott mit csinálni férfiből van, és ne haragudjak sajnálja , megbántott.

Azt mondja ő még időt kért, ismerjük meg egymást jobban , eljön az ideje , hogy együtt leszünk amikor ő akarja, mert még nincs kész a ház.

Úgy váltunk el, hogy megpusziltuk egymást és ő megpuszilta a nyakamat.

Sorrend először lesmárol majd byyy

Utánna romantikusan megcsókol majd by

Eztután pedig csak egy nyakra és arcos puszi miért visszafelé haladunk nem értemmmm?

Miért nem fekszik le velem, vagy fog meg és tesz be a kocsijába nem érteeem…

2021. szept. 14. 16:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Neked sincs házad?

Vagy kivesztek egy lakást pár napra vidéken...?

2021. szept. 14. 17:32
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy duci?
2021. szept. 14. 17:45
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tovább már ne alázd magad. Egyértelműen visszautasított. Mindketten függetlenek vagytok és így is. Egyszerűen nem kellesz neki. A többi csak rizsa. Bár én annyira nem lennék biztos abban, hogy valóban független.
2021. szept. 14. 17:50
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez melyik epi volt a Maunika sóban?
2021. szept. 14. 18:10
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ugyanaz a no, aki sovarog a bisznisz man utan. Korabban is irt egy raklap kerdest errol, hogyan hoditsa meg az uzleti partneret. Akkor is nagyon gaz volt, de nem lepodtem meg, hogy igy alakult, pont ezt vartam.
2021. szept. 14. 18:34
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát anyukám, ez elég egyértelmű, hogy még szexre sem vagy elég jó neki. Mond, melyik részét nem érted?
2021. szept. 14. 19:26
 17/30 A kérdező kommentje:

De én megérteném minden részét! Csak ,hogy azt mondja akar.

Megkérdeztem tőle ezerszer akar e, azt mondja igen.

2021. szept. 14. 19:29
 18/30 A kérdező kommentje:
Azt mondja ha nem tetszenék neki meg mondaná nyíltan. Nem írna velem, nem jönne randizni velem.
2021. szept. 14. 19:30
 19/30 A kérdező kommentje:
Azt mondja akar.
2021. szept. 14. 19:30
 20/30 A kérdező kommentje:
Én azt a részét nem értem, hogy azt mondja akar csak vár a szexel.
2021. szept. 14. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!