Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam "rosszul" attól, hogy ha látom mások eljegyzését, házasságkötését?
Figyelt kérdés
Nem szó szerint kell érteni a rosszult a kérdésben, de azért rosszul esik, mert én is nagyon vágynék ezekre a dolgokra. Úgy gondolom ezeknek az embereknek, akik ezeket átélik, nekik sokkal jobb, mint nekem, aki csak egy barátnő. Egyszerűen irigylem azokat, akik ezeket a boldog időket megélik. 1 éve vagyok együtt a barátommal, de azt mondta majd ha együtt fogunk élni, akkor fog eljegyezni, de attól még nagyon szeret, hogy még nem jegyzett el. Én meg úgy érzem, nem szeret eléggé.2021. szept. 13. 21:02
1/7 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a saját kérdésedet. Akkor ezek után minek is kellett föltenni?
2/7 Noren1989 válasza:
Szerintem szimplàn fogyós vagy.
3/7 anonim válasza:
Mert irigykedsz rájuk. Amúgy ha még nem is laktok együtt, teljesen érthető, hogy még nem kért meg. Ez nem jelenti, hogy akkor nem szeretne eléggé. Nem kell ezt elsietni, 1 év még nem olyan sok idő. Nem attól van valaki szeretve és nem attól lesz jobb a kapcsolat, hogy van egy gyűrű az ujján. Ettől még persze vágyhatsz rá, nem azt mondom, csak ne legyél ennyire ráfeszülve a dologra. Élvezd azt az időszakor, ami most van, aztán majd eljön az is, mikor te leszel menyasszony.
4/7 anonim válasza:
Majd rájössz kislányom idővel, hogy a házasság nem mindig olyan jó buli. Aztán majd nem fogsz éjjel-nappal ezen ríni.
5/7 anonim válasza:
Ha nem válaszoltad volna meg a saját kérdésedet, én egészen más magyarázatot írtam volna.
6/7 anonim válasza:
1 éves kapcsolat még nem sok. Majd ha min. ennyi ideje éltetek is együtt.
7/7 anonim válasza:
Mert csak a rózsaszín ködöt látod, arra nem gondolsz, hogy pár hónap, év, és ez a kapcsi is "kuka" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!