Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy a kapcsolat jól működjön, a férfinak kell jobban szeretnie a nőt és több energiát tenni a kapcsolatba. Ez így van?
Nem szép gondolatok, de szerintem igazak. Ahogy idősödök, egyre inkább kezdem átlátni a világ működését és többek között erre is rájöttem. Ha a nő nincs odáig a pasiért az elején abból még kis rásegítéssel lehet később bármi, viszont ha a férfi érdektelen akkor bukott ügy az egész. Valahogy természetesebb ha a férfi küzd a kapcsolatért, persze a nőnek is kell áldozatokat hoznia de teljesen másképp. Nem nyomulással mert az csak undorítóvá teszi. Szerintem az a természetesebb ha a férfi ad bele sokkal többet a kapcsolatba minden téren.
25/n
Mindkét nemnek bele kell tennie az energiáit. A nőnek a lágy, finom rezgéseket, a férfinak meg a határozott, céltudatos erőit. Viszont az arányok nagyon fontosak mint mindenben. Sőt, erre egzakt recept nincs, mivel érzelmi-szellemi lények vagyunk.
Hiába szereti a férfi vagy a nő jobban a másikat, ha az egész párkapcsolati szinten nem működik.
A nő adja a saját energiáit, a férfi az övét, meg van a vonzalom, akkor valószínűleg jó lesz a dolog.
17. Én is így jártam. Soha többé mégegyszer! Igenis a férfiak is vágynak szeretetre, elismerésre a másik féltől. Nekem undorító amikor a férfi ezerrel pörög a királylány körül, de fordítva is.
Senki ne képzelje már magát az Univerzum közepének, hogy neki alapból jár a rajongás, viszonoz ia nem kell.
Egyébként az ilyen asszimetrikus kapcsolatokban mindig az veszít, aki többet tesz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!