Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy a kapcsolat jól működjön, a férfinak kell jobban szeretnie a nőt és több energiát tenni a kapcsolatba. Ez így van?
Nem szép gondolatok, de szerintem igazak. Ahogy idősödök, egyre inkább kezdem átlátni a világ működését és többek között erre is rájöttem. Ha a nő nincs odáig a pasiért az elején abból még kis rásegítéssel lehet később bármi, viszont ha a férfi érdektelen akkor bukott ügy az egész. Valahogy természetesebb ha a férfi küzd a kapcsolatért, persze a nőnek is kell áldozatokat hoznia de teljesen másképp. Nem nyomulással mert az csak undorítóvá teszi. Szerintem az a természetesebb ha a férfi ad bele sokkal többet a kapcsolatba minden téren.
25/n
"Ahogy idősödök, egyre inkább kezdem átlátni a világ működését és többek között erre is rájöttem"
Nagyon keveset látsz még...
"Szerintem az a természetesebb ha a férfi ad bele sokkal többet a kapcsolatba minden téren."
Hát nem. Az a normális, ha mindketten ugyanannyit adnak bele. Ahol ez nem így van, ott kihasználás lesz belőle.
Itt leginkább arról van szó hogyha egy férfi bárhol, bármilyen dologból kifolyólag érdektelen irántam , akkor az halálos. Úgy értem hogy abból akkor teljesen kizárt hogy lesz valami. Viszont rengeteg kapcsolat kialakul úgy hogy a nő érdektelen az elején és később meg már nagyon nem az..
A másik fele meg szerintem úgy van. Ez a világ rendje.
Nem, szerintem kizárólag nyomorékok gondolkodnak így.
8 éves kapcsolatban, pár sikertelen kapcsolattal/ismerkedéssel, és 1-2 reménytelen szerelemmel a hátam mögött sikerült rájönnöm, hogy akkor működik jól egy kapcsolat, ha mindkét fél kölcsönösen, egyformán szeretik egymást, és személyiség terén összeillenek, őszintén egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!