Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Iwiwen írtak már nektek tök ismeretlen illetők, hogy meg akarnak veletek ismerkedni? Hogyan fogadtátok ezt?
Ha esetleg dumálsz vele MSNen és jófejnek tűnik akkor sem?
Csak mert akkor gondolom buliban vagy az utcán sem szereted, ha vadidegen megszólít nem?
szia kérdező!
buliban vagy utcán teljesen más, ha megszólítanak. akkor tudom, hogy a fiúnak egyáltalán van bátorsága megszólítani engem.
msnen nem nagy kunszt írni valakinek, hogy tetszik, ahogy iwiwen ha levelet írsz ugyanúgy nem esik nehezére senkinek leírni hogy tetszik neki valaki.
viszont azokat szeretem, akik élőben oda mernek jönni ismerkedni. ez már +1 pont nekik a neten rámtalálókkal szemben
szóval legyen önbizalma az élőbeni megszólításhoz, mert ha élőben szólít meg, tudom hogy van önbizalma és nem egy gyáva félős alak :)
Szia!
És ha esetleg kicsit "nem bátrabb" fiú ír neked levelet iwiwen akkor neki esélyt sem adsz?
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!