Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog egy fix párkapcsolatban, ha a férfi a párja elött, más nőket dicsér, hogy azok milyen jól néznek ki?
Ráadásul olyanokat akiket mind a ketten ismernek.
Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi párjával nem elégedett?
Szerintetek ez bunkóság?
Vagy nincs jelentősége?
7# en a paromnak annyit monstam ne lepodjon meg ha legkozelebb leontom egy uveg vizzel ha ilyen van vagy ráboritom a kávém vagy "veletlen" bármi hasonlo törtenne.
Ő azt mondta en meg akkor ne lepődjek meg ha veletlen felkepelne.
En meg erre kis csicska senkik a nőverők.
Ő erre ő nem ver nőt ne értsem félre.
Aztan mostanaban csak olyanokat monsok elore nezzen fel ne bukjon mert veletlen eltorik az orra
Ilyenekre csak bemutat es ennyi.
De szoval elvagyunk...
Ja meg ilyenek, hogy ne beszelj vissza kiscsillag, mert beledoblak a dunába.es ezt olyan hangsullyal szoktam mondani, mint a c.gok.(en 50 kg, barátom sacc 100 (izom), szoval eselyem se lenne amugy beledobni, de az reszletkerdés)csak a mihez tartás végett mondom. Ilyenekre is csak meglepodik hogy mit kemenykedek vele bemutat es kesz. Addig se lesi a nőket legalább.
11.voltam
"addig se lesi a nőket"
Ha csak ilyen alpári vitákkal tudod ettől eltéríteni, mitől éri meg neked ez a kapcsolat? Jó harcolni, szenvedni? Majd tényleg jól nyakonver és akkor meglepődsz.
Igen lementem alpáriba az alparihoz. Mivek ugy tudom a parasztok a kulturábol nem ertenek. Ha megemlitettem h ez rosszul esik letagadja es folytatja. Semmit nem ér a kultura asszertiv kommunikacio parasztokkal szemben.
Meg minek vagyok vele??
Korabbi kommentben irtam hogy eleve ilyen kaocsolatbol szálltam ki es ő a kovetkezo!
Ergo dobom őt is aztan folyt köv ugyanez megint a kövi pasival.
De mindegyik romlott erkolcstelen. Tokmindegy melyik pasi. Aki nem csorgatka a nyálát se jobb attol mint aki csorgatja.szerintem.
A pasik gyarlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!