Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha nem keresìtek a nőt akkor nem hiányzik, nem is jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 09:27
11/20 anonim válasza:
Ismerkedés elején tényleg az teper aki nagyon akar. Az félrerakja a játszmákat.
Barãom is ilyen VOLT.
Kesobb hogy már járunk azt csinalja megnézi mikor voltam online es kb ennyit kapok. Nekem kell ráírni kulonben egrsz nap nem ir. Kaparásra késztet. Amit nem tennék de hogy napokig ne legyen kontakt en azt soha nem birom ki es rairok en.
Irto megalázo hogy allandoan nekem kell kezdeményezni
12/20 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy van egy kozos baratunk aki mondta hogy teljesen odavan ertem es mar par dolgot kerdezett rolam. Most meg itt a nagyszerű alkalom es nem igazan teper. Elhìvott randizni de azért még próbálkozhatna kicsit férfi létére.
2021. szept. 5. 10:49
14/20 A kérdező kommentje:
23/N es 35/F
2021. szept. 5. 10:55
15/20 anonim válasza:
"Elhìvott randizni " Most akkor mit vársz még tulajdonképen? Nem mindenki szeret irogatni.
16/20 anonim válasza:
De, hiányzik, csak nehéz eldöntenem, hogy most jó lenne-e neki, hogy keressem, vagy sem, így marad az egész egy állóháború.
17/20 anonim válasza:
A randira az idopont le van fixalva vagy még egyeztetni kell?
18/20 A kérdező kommentje:
Le van. Ő mondta a napot és a programot is.
2021. szept. 5. 11:36
19/20 anonim válasza:
Akkor addig ennyi jött belole. Nem igenyli a tartalmatlan csevejeket
Ez jo jel is lehet. Legalabb melletted nem fog chatelgetni.
20/20 A kérdező kommentje:
Nem ùgy tűnik mint aki nagyon élné az életét a közösségi oldalakon.
2021. szept. 5. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!