Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hazudnak nekem, átvertek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hazudnak nekem, átvertek, és utána bunkón beszélek az illetővel, akkor én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
Mintha fel se fogná mit tett.. van valakije, én nem tudtam, kiderült, és onnantól bunkón beszéltem vele. Ő pedig csodálkozik ezen! Ki van rám akadva, amiért nem mosolyogva csacsogok vele, hanem megmondom, hogy egy szarházi alak. Valaki érti ezt? Azt hiszi neki mindent lehet, neki mindent el kell nézni? Őszintén, azért zavar ez ennyire, mert sosem csináltak még velem ilyet, és rossz érzés valakivel bunkónak lennem, én kedves ember vagyok, utálom most magam azért ahogy beszélek vele..
2021. szept. 3. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy a másik milyen az nem mentség a viselkedesedre. Attól még megorizheted a méltóságod és nem kell az ő szintjére sulyedni
2021. szept. 3. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Én sokáig normális voltam vele ezután a dolog után, de már annyira feszített belül ez az egész, hogy ki kellett mondanom neki, mennyire rossz embernek tartom, különben csak magamat idegeltem volna tovább. És tiszta ideg lett.. hát bocsi, nem én hazudtam hónapokon keresztül.. nem én csaltam a páromat.. nem ígértem fűt fát.. mégis mit vár?
2021. szept. 3. 19:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam a kérdésben bocs, tényleg sokáig normális voltam, egyszer akadtam ki, amikor megmondtam mit gondolok róla, és most én vagyok a rossz. Nem ő, aki hazudott. Nekem ez fura.
2021. szept. 3. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a furcsa, hogy még beszélsz vele.
2021. szept. 3. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A négyes megelozott. #1
2021. szept. 3. 20:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyelőre nem tudom elkerülni. Egyébként hónapok óta egy szót se beszéltünk. Csak munka miatt egyelőre sokszor látom. Nade most mit tegyek? Kérjek tőle bocsánatot? Mert tényleg nagyon bánt, hogy elmondtam minden szemétnek.. nem tudom mit tegyek.
2021. szept. 3. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nehigy bocsánatot kérj!

Érthető, hogy indulatos voltál.

De most már őrizd meg a méltóságodat, és ne hozd szóba!

Ne is beszélj vele többet, főleg erről.

Pofátlan, gerinctelen, a végén te kérj bocsánatot?

2021. szept. 4. 00:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, voltam olyan helyzetben, hogy az illető konkrétan letagadta, amit a két szememmel láttam. Nagyon csúnyán összevesztünk, a végén én voltam a világ szégyene. Gyakorlatilag mentális őrültnek bélyegzett, amiért nem néztem el neki mosolyogva, hogy végigmegy a fél irodán...

Azóta köszönőviszony sincs. Nem vesztettem vele semmit.

Te meg felejtsd el ezt a trágyát, mintha meghalt volna!

2021. szept. 4. 12:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok, azért próbálom megutálni, és megutáltatni magam vele, hogy túl tudjak lépni rajta, de így is nehéz..
2021. szept. 4. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!