Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/lányok! Ti mi alapján veszitek fel a kapcsolatot egy társkeresőoldalon a törzsem egyedeivel?
Arc? Helyes, karakteres? Ha nem néz ki jól, esélytelen?
Amit ír? Ahogy ír?
Magasság? 180 körüli ok? A 170 körüli nem ok?
Testalkat?
Fontossági sorrendbe is szedhetitek!
Köszönöm!
Ne legyen foglalt.
Közel legyen hozzam (nem akarok távkapcsolatot)
Minimum az átlagszintet érje el külsőre
Súlyban magasságban hozzám illő legyen
Nyelvtani hibák nelkul tudjon irni(azaz a mobilírás nem zavar)
Tartalmasabban lehessen beszelgetni mint annyi, hogy szia-szia. Es csend. Vagy: akarsz ismerkedni? Igen. Es csend..
Ne húzza el hónapokig a talalkozást, ne chatpartnernek nézzen.
Társkeresőkön azaz neten az elsődleges a kép, ha arcra nem tetszik akkor lapozok tovább.
Ha arcra tetszik akkor elolvasom az adatait is.
Veled sehogy. Maradok Bénivel.
Irma Flintstone
1. Képek alapján tudnék-e vonzódni hozzá. Nem kell, hogy szépfiú legyen, inkább átlagos, de legyen pozitív kisugárzása (mosoly!). A képből lejön nyilván a stílusa is, azt szeretem, ha egy pasi laza az öltözködésben, nem divatmajom, de nem is szakadt.
2. Fontos az adatlap, tudjon értelmesen fogalmazni, helyesírási hibák nélkül, egész mondatokban.
3. A képekből sokszor kiderülnek a hobbik, időtöltések is, én azt nézem, ezek mennyire állnak távol tőlem, tudok-e velük azonosulni.
4. Nézem, hogy engem keres-e, sokan megfogalmaznak kizáró tényezőket.
5. Magasságot külön nem nézem, ha nincs megadva, az se probléma, de azért tény, előny, ha egy pasi magas.
Ha a szimpátia kölcsönös, akkor jön a beszélgetés. Ha nem kell erőlködni, ha pár percen belül lazán tudunk kommunikálni, ha nem derül ki valamilyen kizáró dolog, akkor pár nap után találkozás.
És ha ott is minden stimmel, akkor jön a "neheze", egy kapcsolat felépítése nulláról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!