Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy akkor döbbentél rá, hogy mennyire fontos neked amikor elveszítetted?

Figyelt kérdés
Mi történt? Hogy heverted ki?
2021. aug. 30. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottam vele, de megbántam, később nem akarta újra kezdeni. 1 évig rosszul voltam.

Veled mi történt kérdező?

2021. aug. 30. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most van. Még talán van esélyem helyrehozni, meg fogom próbálni.
2021. aug. 30. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokunkkal előfordul ez szerintem.

Valaminek sokszor akkor tudjuk érezni legjobban a fontosságát, ha átéljük a hiányát. Akkor tudjuk meg, milyen is az élet nélküle, akkor érezhetjük, mennyire elveszettek tudunk lenni a másik nélkül. Az ember hajlamos hozzászokni a jóhoz, amikor már természetesnek veszi, "elfelejti" megbecsülni. Ezért kell tudatosan figyelni mindig a másikra és tudatosítani mindig magadban hogy mennyit is jelent neked ő, mert ha belefeledkezel, elfelejted azt is hogy mennyit jelent neked, és csak akkor fogsz ráeszmélni mekkora érték volt a birtokodban, amikor azt már elveszítetted.

2021. aug. 30. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Remélem hogy most az élet ad még egy esélyt helyrehozni
2021. aug. 30. 22:37
 5/6 anonim válasza:
100%
Szakítottam, azt hittem nem szeretem csókot se akartam már adni. Vitás időszak volt. 2 hónapja történt ez és rájöttem hogy szeretem csak én akartam így érezni, nem tudom miért bolond voltam. Most erőt gyűjtök magamon és a héten írok neki. Remélem sikeres lesz.
2021. aug. 30. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Max addig amíg friss volt a szakítás. Általában azért jól átgondolt döntés nálam egy szakítás és max csak a kezdeti veszteséget kellett kihevernem.
2021. aug. 31. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!