Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kiverni valakit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kiverni valakit a fejünkből?

Figyelt kérdés

Tudom, foglaljam el magam.

Elfoglalom.

De mégis folyamatosan ott motoszkál a gondolata a háttérben az agyamban.

Folyton a messengert lesem írt-e, a facebookot látom-e.

Mikor mással kötöm le magam, akkor is ez jár a háttérben, hogy mennék már és nézném talán írt.

2021. aug. 30. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, amíg reménykedtem, hogy írni fog, addig én se tudtam tiltani. Idő, mire rájön az ember, hogy hiába fog írni, az se visz majd sehova szokás szerint. Én akkor tudtam végleg tiltani, amikor erre rájöttem és akkor kezdtem el igazán gyógyulni is. De ehhez pont az kellett, hogy írjon és mégse lássak már semmi kiutat. Amíg volt egy kis remény, nem tudtam lezárni. A remény pedig azért tűnt el, mert rájöttem, hogy én soha többé nem vagyok képes lefutni vele ugyanazokat a köröket, amiket eddig. Tehát azt hiszem, előbb kezdődött el bennem a lezárás, mint ahogy le tudtam tiltani. De ehhez 3 év és jó sok pofára esés kellett.
2021. szept. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!