Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiverni valakit a fejünkből?
Tudom, foglaljam el magam.
Elfoglalom.
De mégis folyamatosan ott motoszkál a gondolata a háttérben az agyamban.
Folyton a messengert lesem írt-e, a facebookot látom-e.
Mikor mással kötöm le magam, akkor is ez jár a háttérben, hogy mennék már és nézném talán írt.
Sokat segít az, ha végre tiltani tudod. Ha tiltod, többé nem fogod várni, hogy írjon és ez egy lépés a gyógyulás felé. Egyáltalán nem az kavarja fel a legjobban az embert, ha látja a másikat Fb-on, hanem az, ha meg van a kapcsolatfelvétel lehetősége, mert akkor az ember állandóan a zöld pöttyöt bámulja és minden privát üzenetre összerezzen és abból áll a nap, hogy megnézem fél óránként, hátha írt és aludni se tudok a csalódottságtól, ha nem írt.
Lehet 1 év után is elkezdeni gyógyulni, de lehet 3 év kell hozzá, attól függ, mikor leszel képes végleg letiltani. Én 3 év után tudtam elszánni magam erre a lépésre és azóta vagyok jobban.
Pedig azóta is minden nap megnézem, mert van egy Fb oldala is, amit nem lehet teljesen letiltani, hogy ne lássam, de ez inkább már csak megszokás nálam. Ha valamit már kb. 6000-szer megcsináltál napi szinten, akkor azért nem olyan egyszerű abbahagyni, akkor se, ha már nem is érdekel igazán.
Nekem sokat segített az is, hogy megismertem egy nagyon vonzó srácot. Nem lett belőle semmi, de már az is a gyógyulás jele, hogy képes voltam valaki máshoz vonzódni.
Nekem egyrészt az idő, másrészt a tiltás segített.
Állandóan látva a zöld pöttyöt a neve mellett én nem tudtam volna lezárni, mindig vártam volna, hátha rám ír. De képesek voltunk egymásnak Fb megosztásokkal is üzenni, szóval az se segített volna, ha csak a chaten tiltom le.
Akartam már tiltani, meg tervezem is, de arra gondolok ilyenkor mindig, mi van ha pont akkor akar írni mikor letiltottam.
Meg hát ez is rajtam múlik ugyebár. Akkor oldom fel a tiltást amikor akarom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!