Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam neki, hogy ez kissé r!B!$kedés?
Szóval van egy barátnőm. Én 30N vagyok, ő pedig 31N. Mindkettőnknek van párja már évek óta, össze is járunk sokszor, mármint vacsizni, dumálni stb. Egy ideje elég idegesítő és érthetetlen számomra a viselkedése. Nem új a dolog egyébként, csak valahogyan most kezdett el igazán zavarni.
Olyan dolgai vannak, mint pl. ha elmegyünk valahová, legyen az csak egy szupermarket vagy drogéria, ő kiöltözik (nem mini szoknya, csak elegáns cuccok), sminket rak fel meg ilyenek. Kérdeztem persze, hogy amúgy miért ez az egész, nem a kifutóra megyünk. Azt mondta jobban érzi magát így, illetve egyszer vagyunk fiatalok bla bla.... Na meg nem érzi magát kényelmesen, ha slampos.
Szerintem viszont az az igazság, hogy tetszik neki, ha megnézik, megbámulják. Ami elég gáz, hisz van barátja. Nem másnak kellene tetszelegnie a boltban, nemde? Úgy érzem el kellene mondanom neki, hogy ennek a viselkedésnek nem sok értelme van.
Szerintetek szóljak?
Azért, mert neked más az igényszinted, nem azt jelenti, hogy más is csak azért piperészkedhet vagy cicomázkodhat, mert illegetni akarja magát mások előtt... ne magadból indulj ki.
Én is kisminkelem magam, ha a postára megyek, akkor is, mert nekem a sminkelés egyrészt egy terápiás rítus és jól érzem magam tőle, másrészt én nem érzem magam jól slamposan és fiúsan. Nekem az lenne a dermesztő érzés, ha melegítőben kellene lemennem.
Ha valaki szerint ribiskedem ezzel... tehet egy szívességet és megszűnhet a "barátom" lenni.
Figyelj ha a ferjet nem zavarja akkor teged se zavarjon mar😀
Te bszod azt a lanyt, vagy csak szeretned hogy ilyen feltekeny vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!