Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam neki, hogy ez kissé r!B!$kedés?
Szóval van egy barátnőm. Én 30N vagyok, ő pedig 31N. Mindkettőnknek van párja már évek óta, össze is járunk sokszor, mármint vacsizni, dumálni stb. Egy ideje elég idegesítő és érthetetlen számomra a viselkedése. Nem új a dolog egyébként, csak valahogyan most kezdett el igazán zavarni.
Olyan dolgai vannak, mint pl. ha elmegyünk valahová, legyen az csak egy szupermarket vagy drogéria, ő kiöltözik (nem mini szoknya, csak elegáns cuccok), sminket rak fel meg ilyenek. Kérdeztem persze, hogy amúgy miért ez az egész, nem a kifutóra megyünk. Azt mondta jobban érzi magát így, illetve egyszer vagyunk fiatalok bla bla.... Na meg nem érzi magát kényelmesen, ha slampos.
Szerintem viszont az az igazság, hogy tetszik neki, ha megnézik, megbámulják. Ami elég gáz, hisz van barátja. Nem másnak kellene tetszelegnie a boltban, nemde? Úgy érzem el kellene mondanom neki, hogy ennek a viselkedésnek nem sok értelme van.
Szerintetek szóljak?
Huu de dobnalak a pcsaba abban a percben, hogy egyáltalán megérzem, hogy ilyen gondolataid vannak😅
30 éves vagy, legyél már ennél érettebb, könyörgöm. Felnőtt embernek nincs rá szüksége hogy megmondd neki, hogy nem tetszik neked ahogy öltözködik.
A férfiak még abba se szólnak bele ha a házas barátjuk konkrétan előttük dug egyszerre két vadidegen csajt, te pedig már azért rohannál szirénázva a barátnődhöz mert nem úgy néz ki, mint egy b.a.szhatatlan proli. Ugyan kérlek..
Mindenkinek más a normális, szóval nem kell terelgetni senkit, eltudja dönteni neki mi a normális és mi nem.
Mindenki szeret tetszelegni, nincs ebben semmi rossz.
Úristen, megnézett más férfit? Durva. Megnézni mióta tilos bárkit is? Azt hiszed, a te barátod sosem néz meg más nőt? És nem, ez nem megcsalás, mielőtt megjegyzed.
Én is csinosan, sminkben szoktam elmenni itthonról, na nem viszem túlzásba, de azért van rajtam. Mi ezzel a baj? Semmi.
"Lehet talán a barátjának kellene szólnom."
Jó ötlet, szerintem is szólj neki.
Ha kiderül, hogy ő nem vette észre, hogy sminkel a párja, és elegánsan öltözködik, akkor legalább kiderül, hogy legfőbb ideje elmennie látásvizsgálatra.
Inkabb kimeld meg magadtol,ha mar ilyen igenytelen vagy.
A smink manikur elegans ruha alap egy igenyes nonel.
27
Azért na, ne essünk át a ló túloldalára se. Nincs gond azzal, ha valaki szeret sminkelni, de nem ezektől lesz egy nő igényes. Én nem sminkelek, hétköznapiasan öltözöködök, nem járok körmöshöz de nem hinném, hogy ezek az igényesség alappilérei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!