Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megmondjam neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megmondjam neki, hogy ez kissé r!B!$kedés?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm. Én 30N vagyok, ő pedig 31N. Mindkettőnknek van párja már évek óta, össze is járunk sokszor, mármint vacsizni, dumálni stb. Egy ideje elég idegesítő és érthetetlen számomra a viselkedése. Nem új a dolog egyébként, csak valahogyan most kezdett el igazán zavarni.

Olyan dolgai vannak, mint pl. ha elmegyünk valahová, legyen az csak egy szupermarket vagy drogéria, ő kiöltözik (nem mini szoknya, csak elegáns cuccok), sminket rak fel meg ilyenek. Kérdeztem persze, hogy amúgy miért ez az egész, nem a kifutóra megyünk. Azt mondta jobban érzi magát így, illetve egyszer vagyunk fiatalok bla bla.... Na meg nem érzi magát kényelmesen, ha slampos.

Szerintem viszont az az igazság, hogy tetszik neki, ha megnézik, megbámulják. Ami elég gáz, hisz van barátja. Nem másnak kellene tetszelegnie a boltban, nemde? Úgy érzem el kellene mondanom neki, hogy ennek a viselkedésnek nem sok értelme van.

Szerintetek szóljak?

2021. aug. 29. 15:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%
Van akinek a #17 után se esik le hogy ez a folyton ribizős pasi?
2021. aug. 29. 16:50
 22/38 anonim ***** válasza:
93%

Huu de dobnalak a pcsaba abban a percben, hogy egyáltalán megérzem, hogy ilyen gondolataid vannak😅

30 éves vagy, legyél már ennél érettebb, könyörgöm. Felnőtt embernek nincs rá szüksége hogy megmondd neki, hogy nem tetszik neked ahogy öltözködik.

A férfiak még abba se szólnak bele ha a házas barátjuk konkrétan előttük dug egyszerre két vadidegen csajt, te pedig már azért rohannál szirénázva a barátnődhöz mert nem úgy néz ki, mint egy b.a.szhatatlan proli. Ugyan kérlek..

2021. aug. 29. 16:53
 23/38 A kérdező kommentje:
Látom, hogy egyáltalán nem veszitek komolyan a kérdésemet. Nem értem minek pont itt kell trollkodni. Jah azt meg nagyon sajnálom, hogy én próbálok normálisan viselkedni, illetve afelé terelném a barátnőmet is. Mekkora szemét vagyok, hogy csak jót akarok neki. Már olyan is előfordult, hogy megnézett más pasikat. Szóval logikus, hogy tetszelegni akar. De hát kiknek is mondom...🤦🏻‍♀️
2021. aug. 29. 17:03
 24/38 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek más a normális, szóval nem kell terelgetni senkit, eltudja dönteni neki mi a normális és mi nem.

Mindenki szeret tetszelegni, nincs ebben semmi rossz.

2021. aug. 29. 17:05
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

Úristen, megnézett más férfit? Durva. Megnézni mióta tilos bárkit is? Azt hiszed, a te barátod sosem néz meg más nőt? És nem, ez nem megcsalás, mielőtt megjegyzed.

Én is csinosan, sminkben szoktam elmenni itthonról, na nem viszem túlzásba, de azért van rajtam. Mi ezzel a baj? Semmi.

2021. aug. 29. 17:09
 26/38 anonim ***** válasza:
95%

"Lehet talán a barátjának kellene szólnom."

Jó ötlet, szerintem is szólj neki.

Ha kiderül, hogy ő nem vette észre, hogy sminkel a párja, és elegánsan öltözködik, akkor legalább kiderül, hogy legfőbb ideje elmennie látásvizsgálatra.

2021. aug. 29. 17:10
 27/38 anonim ***** válasza:
39%

Inkabb kimeld meg magadtol,ha mar ilyen igenytelen vagy.

A smink manikur elegans ruha alap egy igenyes nonel.

2021. aug. 29. 17:18
 28/38 anonim ***** válasza:
79%

27

Azért na, ne essünk át a ló túloldalára se. Nincs gond azzal, ha valaki szeret sminkelni, de nem ezektől lesz egy nő igényes. Én nem sminkelek, hétköznapiasan öltözöködök, nem járok körmöshöz de nem hinném, hogy ezek az igényesség alappilérei :)

2021. aug. 29. 17:20
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Mégha troll is a kérdező,de nekem is vannak ilyen idióta munkatársaim,akik a ruháimmal foglalkoznak maguk helyett.Szerénynek kell lenni,nem munkahelyre való öltözet van rajtam.Pedig csak szeretem a szépruhákat,és van ízlésem.A smink változó,hogy van vagy nincs.Egyébként kabatban is megnéznek,tudom,hogy tetdzem a férfiaknak,de magamnak öltözöm,és néha a páromnak.Igaz melltartót csak akkor veszek fel,ha nagxon muszáj.R.ibanckodn.i meg nem ruhában szoktam.
2021. aug. 29. 17:40
 30/38 anonim ***** válasza:
69%
szerintem is csak valami nyomorult trollkodik, igazi no sosem kezdene ugy, hogy ‘30N vagyok’..
2021. aug. 29. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!