Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt rajtam kívül akinek a környezetében mindenki férjhez megy őt mégsem jegyzik el? Hogy érint téged?
Én "elkeltem", bár nem gondolok magamra tárgyként... Azokban sose gondoltam úgy, hogy ezt nekem ki kéne érdemelnem. És őszintén, miért is érdemelted volna ki? Hogy hűséges vagy? Hogy szereted? Persze persze, mondhatjuk, hogy ezek mind mind olyan dolgok amik miatt kiérdemelhetted volna de ezek a kapcsolat "alapjai!"
4 év után kérte meg a párom a kezem, de akkor ugyan ebbe a helyzetbe voltam, a nővéremet előtte lévő évbe kérte meg a párja, a húgomat szintén, a barátnőmet csak ugyan úgy. De nem zavart egyátalán...
Egy kapcsolat, és ebbe a kapcsolatba a boldogságom teljesen függetlenül működik attól, hogy van gyűrű az ujjamon, vagy sem... Engem ez sose zavart. És ha boldog lennél mellette, akkor nem úgy fogalmaznád, hogy "elkelt, kiérdemlem" és sorolhatnám
Ulj le vele es mondd el te ezt szeretned es szted megerett boven a kapcsolat a tovabblepesre
Ha szerinte nem akkor lehet nincs mire varj
Tudni kéne a párodrol neki mi lenne az a lökés amitől megkérne.
Kornyezetemben en ugy vettem eszre a pasik alapvetoen amikot megkérik a masik kezét akkor a motivációik
-egyik beteges féltékenységében kerte meg a párját es állandoan gyereket is akart
- másik amikor az állando veszekedések közepén el akarta hagyni a párja
- harmadik csok stb miatt megbeszélés alapon
- mások a ház és vagyonközösség miatt de szerződésbe is kellett foglalni kinek mije van es ha válnak ki mit visz(igy diplomások magasrangúak házasodnak)
- stb
Nem láttam még ffit aki szimplán csak szerelemből és nem mondjuk szerelem vagy vagyonféltésből vagy pénz/csok stb mitt jegyezne el nőt...
Kérdés a párod vajh mi motiválná..
Azert hoztam Katalin hercegnot peldanak mert neki protokolokat kellett kovetnie.
Neked nem kell mond el a baratodnak amit erzel. Ezt anno megbeszeltetek akkor logikus nem?
Csak ne a korulotted levokre epitsd a sajat eleted mert az csak csalodas lesz.
Az én kezemet pedig szimplán szerelemből kérték meg bármilyen furcsa is, 1,5 év után
Mindkettőnknek van gyereke, se gyerek se csok nem játszik már
Mindenünk megvan
Már csak az esküvő hiányzik - tavaszra tervezzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!