Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt rajtam kívül akinek a környezetében mindenki férjhez megy őt mégsem jegyzik el? Hogy érint téged?
Azt mondja elkelt lol
Árverezésre bocsátható tárgyak vagytok, vagy mi
"Nem vagyok az a fajta nő aki kinyígja magának és követeli, hogy ezt szeretném"
"Azthiszem egyszer az éven mondtam neki,hogy mindenkit elvesznek csak ő az egyedüli aki nem hajlandó erre"
Lehet, hogy ők nem úgy viselkednek, mint egy lábtörlő. Mi az, hogy kiérdemled?! WTF?!
Vegyen el azért, mert téged akar, mert meg akar tartani, mert fél, hogy elveszthet, mert veled akar megöregedni. De azért, mert kiérdemelted? Jó kutya, nesze itt egy csont meg egy gyűrű, de ku.ss legyen.
Én ezt a gondolkodast nem értem.
Én egyedülálló vagyok de míg ti ezeken szipogtok addig engem kreatív tevékenységek tesznek boldoggá. Én nem szoktam ilyeneken gondolkodni csak hogy legyen itt ilyen példa is.
Egyébként meg ezt kapcsolat elején kéne tisztázni hogy mit gondol a masik a hazassagrol es ha az egyiknek fontos a masiknak nem akkor szerintem nincs kozos jovojuk, mert annak akinek fontos annak komoly önértékelési problémája lesz előbb utóbb és először magát bántja szavakkal vagy magát szabotálja aztán a következő lépés hogy kivetíti a környezetére. Ne bántsd magad, ne rágódj rajta. Beszéld meg a pároddal! De ez csak az én véleményem.
Ez nem verseny.
Megértem ha neked is vágyad, hogy feleségként tartozz ahhoz akit szeretsz, de ahol a pasi nem akar eljegyzést az jelent valamit.
Érdemes átgondolni, hogy 5 éve vársz a semmire és megéri-e több időt pazarolni rá...?
Hány éves vagy? Ha 30 körül, akkor hólye vagy, hogy tűröd.
Ha akar házasságot, de 5 év után sem jegyez el, akkor csak várja az igazit, addig meg elvan veled.
Annyi ilyet látok...a szerencsétlen nő csak vár, csak vár, csak vár, a pasi meg terel. Aztán a nő megunja, szakítás, és érdekes módon a következő csajnak fél év múlva ott virít az ujján a gyűrű.
De célozgatás helyett talán le kellene ülni a pároddal és megbeszélni, nem?
Én a kapcsolat elején megmondtam, hogy nem vagyunk tinik, 30 körül nem fogok 5-10 évet várni egy lánykérésre. Ha minden oké lesz köztünk, akkor egy-másfél év múlva lánykérést akarok, különben semmi értelme az egésznek és nem ugyanazt várjuk az élettől. Egy év után meg is kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!