Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mégis miért érdeklődik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis miért érdeklődik, ha korábban lepattintott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik kollégámmal az új munkahelyemen nagyon megvolt a kémia köztünk, egyértelműen tetszettünm egymásnak, el is hívott randira, csak elfelejtette közölni, hogy amúgy van barátnője. Szóval az egészből egy nagy koppanás lett számomra. Nehezen léptem rajta túl, mert reméltem, hogy lehet köztünk több is. Úgy alakult, hogy 6 hónapig átrendeltek egy másik telephelyre, és hát itt most találkoztam valakivel, akivel nagyon is jól alakul minden. Meséltem róla barátnőmnek, hogy milyen jól kezd alakulni minden, és ő szintén velünk dolgozik, így ez eljutott a kollégám fülébe is. Azóta látványosan keres minden héten, elmondja, mennyire hiányzom neki, és mennyire várja, hogy menjek vissza hozzájuk dolgozni. Előtte pedig sosem történt ilyesmi. Most ezt amúgy miért kell csinálni? Nem túl jó ez, mert sajnos a szakmai segítségére szükségem van a továbbiakban is. És nem érzem, miért van az, hogy amikor ott voltam neki, lepattintott, most meg teljesen odáig van értem...

2021. aug. 28. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bántja az egóját, hogy most mással kavarsz, ennyi. Azt hitte elszórakozgathat veled, amikor füttyent, majd ott leszel stb.
2021. aug. 28. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi másról nem szól, csak a birtoklás vágyról.

Azt gondolja dróton rángathat ha valaki a közeledbe kerül, mivel sérti az egóját.

Offold a palit, és küldd el az anyjába!

2021. aug. 28. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Erre mondják, hogy tallonban tart. Sajnos nekem erről van tapasztalatom. Ha lett volna valakim akkor ott volt. Ha egyedül voltam nem kellettem neki. Ne hagyd, hogy jatszadozzon veled.
2021. aug. 31. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Leesett neki, hogy nem vársz rá a végtelenségig és bántja az egóját.
2021. szept. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!