Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamilyen kegyes módszer lepattintani egy fiút?
Egyetemi csoporttársam nagyon nyomul rám, de nekem egyáltalán nem jön be, főleg, hogy jóval idősebb vagyok nála, az én szememben ő fiú még, és van olyan férfi az életemben akivel randizok és nagyon jól kijövünk (szeretjük egymást).
A fiú szinte minden nap rám ír vmilyen ürüggyel, én korlátozom a válaszokat, de még így is teper. Lenne egy kedves mód, hogyan tudnám őt finoman rávezetni, hogy nekem ő nem kell? Nem szeretném őt megbántani, önbizalmát sem rombolni, és lehetőleg ne befolyásolja a későbbi közös munkánkat az egyetemen. Akikkel eddig így voltam és szépen elmondtam, hogy nem akarok kapcsolatot stb. akkor mindig megkaptam, hogy szívtelen ember vagyok. Pedig nem vagyok az.
mondd h nagyon kedves tőle h ennyire intenziven keresi a társaságod, viszont te nem fantáziálsz vele kapcsolatban semmiről, örülnél ha megmaradna a jó munkatársi viszony.
tulajdonképpen egy érzelmileg érett, magabiztos embert bárhogyan utasitasz el, eltudja fogadni, viszont egy kifejezetten bizonytalan, önbizalom és önbecsülésmentes embert bármilyen őszintén és finoman utasitasz el, kb belehal.
2#+1
Meg kell mondani, hogy neked túl sok a közeledése, és barátot sem keresel a személyébe.
Köszönöm mindenkinek.
Már sikerült megoldanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!