Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elolvastok egy incel kérdést vagy kommentet, mit éreztek?
Én eleinte még viccesnek találtam a vergődésüket de mostanra szinte csak miattuk kerülöm az oldalt mert mostanság viszkedni kezd a tenyerem ha egy sort is olvasok tőlük.
Ti hogy vagytok ezzel? 24F
Azt, hogy ez egy alapvető társadalmi probléma, és előbb-utóbb foglalkozni kell vele.
Ha becsülnöm kéne, akkor csak Magyarországon emberek tízezrei magányosak és frusztráltak, a számuk pedig egyre csak növekedni fog, nemtől függetlenül. Ez később nagy terhet is jelenthet a társadalomnak, ugyanis szembe kell nézni a ténnyel, úgy en bloc a fehér ember fogy, és ha egyre több ember lesz egyre magányosabb, akkor abból demográfiai katasztrófa is lehet (khm.. Japán...).
A problémát alapvetően az okozza, hogy nagyon rövid idő alatt változott nagyon sokat a társadalom, ezzel együtt a párkapcsolati szokások, elvárások is.
Én ezt így gondolom. Szerintem az incel "mozgalom" jelenléte sokrétű társadalmi problémák együttes tünete, eredménye.
mangina hulladék = normális pasik akiket szeretünk
És ez fáj a szemétládáknak. Pedig olyan egyszerű mint az egyszeregy, aki gyökér az miért kelljen bárkinek is?
A normális meg a hulladék inceléknél. Nekünk mindegy, ti élitek le az életeteket magányosan és ostobán.
nem, mangina hulladék, aki mindenben is nyalizik, hátha így 1. puncihoz jut 2. ezzel többnek mutahatja magát és lenyomhatja a másikat. legalábbis próbálja és ezt hiszi.
A naaaaaagy normális pasikat hallanátok, sírnátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!