Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek könnyebb külföldivel párkapcsolatot
kialakítani?
Figyelt kérdés
Én azt figyeltem meg saját ismerősi körömben, hogy inkább nőknek lett külföldi párjuk. A férfiak mintha jobban ragaszkodnak a magyar identitáshoz, kevésbé tudnak alkalmazkodni idegen szokásokhoz. Sokan a nyugati nők emancipátságát és főzési tudományát is kritizálják.
Mennyivel nehezebb egy ilyen vegyes kapcsolatot működtetni, mint egy homogént?
De termeszetesen nem ez az altalanos, mert vannak nagyon kommunikativ magyar ferfiak is. Csak javítom, de chaten azt vettem eszre hogy nagy tobbseg egy valami miatt van ott, vagy mar unja es nem tud mit kerdezni.
10-es vagyok.
De ugye a szemelyes beszelgetes es az online ket kulonbozo dolog, van aki a szemelyes beszelgetes soran nehezebben nyilik meg, valakinek meg egybol megy.
2021. szept. 1. 15:31
12/16 anonim válasza:
Amugy szerintem ember es ember valogatja kinek kivel konnyebb parkapcsolatot letesitenie. Nem lehet skatulyazni. Talan az ismeretlenre valo kivancsisag konnyebbe teszi.
2021. szept. 1. 15:32
13/16 anonim válasza:
Egy nonek egyebkent is konnyebb parkapcsolatot kialakitani mint egy ferfinak. Mindegy hogy kulfoldivel vagy magyarral.
En magyar ferfi vagyok es kulfoldi a felesegem. Ismerek itt kint par magyar ferfit akinek kulfoldi felesege van de a tobbsegnek magyar a felesege es egyutt jottek ki.
Egy nonek konnyeb kikoltoznie kulfoldre semmi nelkul mert talal ferfit aki eltartja. Egy fefi viszont nem talalna olyan not aki eltartja es kiviszi ot magahoz kulfoldre.
2021. szept. 2. 01:04
14/16 anonim válasza:
Nem. Két külön kultúra, más mentalitás. Nem elég, hogy az egyik megtanulja a másik nyelvét, vagy egy harmadik nyelven kommunikálnak. Mindenkinmagával hozza a gondolkodásmódot, kultúrát, amiben felnőtt. Tehát komoly munka mindkét részről.
2021. szept. 2. 04:03
15/16 anonim válasza:
Egyébként rémes ez a felfogás ami itt kering gyakorin arról,hogy "egy nőnek könnyebb kapcsolatot találnia, mert talál férfit aki eltartja". Senki nem érzi ez mennyire degradalo a nőknek, mintha életképtelen aranyásó lenne mind?! Rengeteg nőt ismerek, kortól és kinézettől függetlenül, akik egyedül vannak és nem tartja el őket a férfi és köszönik nem haltak éhen.
2021. szept. 2. 06:26
16/16 anonim válasza:
15-össel értek egyet. Amugy tényleg téves képet alkotnak itt az emberek, mert a nőnek sem könnyebb, sem személyesen, sem online, és nem csak párkeresés szempontjából, nem csak a kinézet, és nem csak a keresete a lényeg, pl. egy introvertált amugy is nehezen nyílik meg, csak ha már bízik a másikban. Szerintem ezt ugy is nézhetik, hogy extrovertáltnak könnyebb, de ez sem igaz, ha tulzottan cimbiző, és nincs tapasztalata pl. online, hogy vannak fake emberek is, akkor utána neki is kell egy nagyobb szunet míg ujra ismerkedik, a tapasztaltabb extrovertalt megint mas kérdés, de ez egy téves gondolkodas az itteni emberek részéről, hogy a nőnek könnyebb. Hidd el az a nő is akirol azt gondolod konnyebb van hogy 15 kg kajat cipel haza havi kaja vételkor. De igen konnyebb a nőknek. Pl. külföldi barátokat vagy nyelvtanuló partnert is nehéz találni tok mindegy hogy néz ki az ember, vagy mennyire extrovertalt vagy introvertalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!