Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen barátnő flörtöl más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barátnő flörtöl más pasikkal?

Figyelt kérdés

Most nagyon meg vagyok sértődve az amerikai barátnőmre.

A szomszéd csávó azt mondta neki, hogy hallott minket szexelni és felizgult. Kérdeztem, hogy mit válaszolt rá, mire ezt írta:

Um well I am a flirt so not gonna lie I do tease but I also did say that I’m with you and that I wouldn’t do or say anything that would risk me loosing you

Engem a második fele nem nyer meg. Ez olyan, mint amikor valaki tudja, hogy rosszat csinált, de próbál hízelegni, hátha az enyhíti a másikat.

Ezután nem válaszoltam egy ideig, mire kérdezte, hogy haragszok-e. És amikor mondtam, hogy rosszul esik, hogy más pasikkal flörtöl, arra azt írta

You can flirting is fine as long as you know that there’s a line; I’m a naturally flirty person that’s who I’ve always been with both guys and girls.

És emellett terelgeti a beszélgetést és úgy tesz mintha minden rendben lenne. Szerintem az qrvára nincs rendben, ha egy kapcsolatban lévő nő (vagy fárfi) más pasikkal flörtöl vagy izgat fel! Ráadásul jegyben vagyunk! RÁADÁSUL a gyerekemet hordja a szíve alatt (akkor is ha el fogjuk vetetni mert véletlenül történt és nem engedhetjük meg magunknak jelenleg)!

Vagy csak én reagálom ezt túl? Őszintén?

2021. aug. 26. 01:04
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Qva

Rosszul tetted, hogy megbíztál egy nőben

2021. aug. 26. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is kicsit sok ez a nő, viszont csak látszott eddig is, hogy ilyen.Eddig nem zavart?Mert akkor nem jogos kiakadni.Viszont ha nem felel meg ez neked, akkor magyarázd el, hogy már pedig neked ez a flörtölgetés nem fér bele, te sem csinálod.Aztán majd látod kell-e ez a kapcsolat vagy nem, de elég furcsának hangzik.

Amerikai barátnő akit véletlen felcsinálsz miközben pénzetek sincs, meg qrvásan is viselkedik...hát érdekes pár vagytok.

2021. aug. 26. 01:28
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Ebbe nincs semmi.
2021. aug. 26. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Én pl nem, szóval nem
2021. aug. 26. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Uh, nekem is volt ilyen (szintén külföldi) barátnőm. Kis cserfes, dzsászt nyitott, dzsászt jó fej másokkal. Jah, igen, aztán a lábai is nyitottak lettek másokkal...
2021. aug. 26. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!