Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen barátnő flörtöl más pasikkal?
Most nagyon meg vagyok sértődve az amerikai barátnőmre.
A szomszéd csávó azt mondta neki, hogy hallott minket szexelni és felizgult. Kérdeztem, hogy mit válaszolt rá, mire ezt írta:
Um well I am a flirt so not gonna lie I do tease but I also did say that I’m with you and that I wouldn’t do or say anything that would risk me loosing you
Engem a második fele nem nyer meg. Ez olyan, mint amikor valaki tudja, hogy rosszat csinált, de próbál hízelegni, hátha az enyhíti a másikat.
Ezután nem válaszoltam egy ideig, mire kérdezte, hogy haragszok-e. És amikor mondtam, hogy rosszul esik, hogy más pasikkal flörtöl, arra azt írta
You can flirting is fine as long as you know that there’s a line; I’m a naturally flirty person that’s who I’ve always been with both guys and girls.
És emellett terelgeti a beszélgetést és úgy tesz mintha minden rendben lenne. Szerintem az qrvára nincs rendben, ha egy kapcsolatban lévő nő (vagy fárfi) más pasikkal flörtöl vagy izgat fel! Ráadásul jegyben vagyunk! RÁADÁSUL a gyerekemet hordja a szíve alatt (akkor is ha el fogjuk vetetni mert véletlenül történt és nem engedhetjük meg magunknak jelenleg)!
Vagy csak én reagálom ezt túl? Őszintén?
Qva
Rosszul tetted, hogy megbíztál egy nőben
Szerintem is kicsit sok ez a nő, viszont csak látszott eddig is, hogy ilyen.Eddig nem zavart?Mert akkor nem jogos kiakadni.Viszont ha nem felel meg ez neked, akkor magyarázd el, hogy már pedig neked ez a flörtölgetés nem fér bele, te sem csinálod.Aztán majd látod kell-e ez a kapcsolat vagy nem, de elég furcsának hangzik.
Amerikai barátnő akit véletlen felcsinálsz miközben pénzetek sincs, meg qrvásan is viselkedik...hát érdekes pár vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!