Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha az ismerőseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az ismerőseim nagy részét már minimum eljegyezték, vagy házasságban élnek?

Figyelt kérdés
Olyan ciki, hogy 29 éves vagyok, de még a barátommal sehol nem tartunk. 1 éve vagyunk együtt, de még a kezemet se kérte meg. Úgy érzem le vagyok maradva az ismerőseimhez képest. Már a rokonok is hányszor kérdezgetik, hogy legalább eljegyzés mikor lesz, hát sajnos semmit nem tudok mondani. A barátom is azt mondta majd egyszer sor kerül rá. Csak az a baj, hogy már nem egy fiatal 20 éves vagyok, akinek még van ideje mindenre, van ideje várni. Felmegyek Facebookra és látom, hogy már másokat akár 1 év után is elvesznek felségül. A gyerekes anyukát, aki már fél év után eljegyzett a párja, úgy hogy amúgy már előtte mással is élt házasságban mással, és mástól van a gyereke.
2021. aug. 25. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj kérdező, de neked nem való komoly kapcsolat. Az egész leírásban csak te, te, te, és mások kirakat élete. Együtt se laktok, azt se tudjuk párod hány éves, milyen a kapcsolatotok, mennyi időt töltötök együtt. 29 ide, vagy oda, gyerek vagy. Nem másokért házasodsz, ha van egy csepp eszed, hanem azért, mert olyan partnerre találtál, akivel össze akarod kötni az életed. Te csak pipálgatni akarsz egy képzeletbeli listát. Remélem szegény srác nem vesz el pusztán a nyomás miatt, amit ráteszel, mert nagyon hamar nagyon csúnya válás lesz a vége ezek alapján.
2021. aug. 25. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem sz.r ugy igeneket mondani hogy csak azért mert a szomszedjulcsa férjnél van?

Hol a szerelem meg a stb?

Én biztos hogy kizárólag csak azt fogom nézni hogy az életem odaadnám e az aktuálisnak.

2021. aug. 25. 15:26
 13/21 Noren1989 ***** válasza:
81%

Amúgy, még pár kérdés: az elmúlt néhány évet kapcsolatban töltötted, átráztak?

Mert nekem kicsit fura ez az egész sztori...

2021. aug. 25. 15:31
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Ilyenkor szoktak beleszaladni egy elhamarkodott házasságba...

Érdemes pár évet együttélni, hogy megismerjétek egymást!

2021. aug. 25. 15:32
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Akik a 20-as éveik elején házasodtak, azok egy része hamarosan el fog válni.
2021. aug. 25. 15:37
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

Én sem a kirakat miatt akartam esküvőt, hanem mert cigánykodásnak és szánalmasnak tartom, hogy valaki még erre sem képes és nem akarok meghalni valaki mellett úgy, hogy ezt az élményt nem tudhatjuk magunkénak. Ha jó egy kapcsolat, abba belefér az ünneplés is, a vagyonközösséget pedig mi is vagyonszerződéssel oldottuk meg.

Kérdező, ha neked ez az álmod, ne add alább. Érdemes tisztázni ismerkedésnél, hogy kinek mennyire fontos ez. Nekem az volt, ugyanúgy, ahogy fontos az, hogy ha valakinek kölcsön adok, arról is írok papírt és ha egy szakmában dolgozok, azt is cigányságnak érzem, hogy nincs szakirányú végzettségem benne. Ez van, van, aki szeret úgy élni, hogy megadja a módját a dolgoknak.

2021. aug. 25. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Úgyis elváltok. Jobb lenne egyedülálló harmincas nőként egy két gyerekkel párt keresni?
2021. aug. 25. 15:42
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
#16: alig egy éve vannak együtt, együtt se élnek. Hova házasodjanak? Nekem is fontos a házasság, de egy heti néhányszor összefutunk egy éve "párral" akkor se vállalnám be, ha ez lenne az utolsó lehetőségem rá.
2021. aug. 25. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
29 évesen, ahol egy év után együtt sem laktok, az nem kapcsolat, csak járogatás. Talán előbb kicsit fejleszteni kellene a kapcsolaton...
2021. aug. 25. 19:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, a párod KOMOLY kapcsolatot szeretne. Vagyis nem egy év járogatás után eljegyezni (akkor majd jöhet a hisztike, hogy egy éven belül vegyen is el, különben “ciki”) úgy, hogy még csak együtt sem laktok, nem tudtok egymásról semmit ilyen téren. Pedig a közös mindennapi élet egy nagyon is sarkalatos pontja a kapcsolatoknak. Ja meg azért sem fog veled megállapodni, mert TE akarsz egy esküvőt, nem is az a bajod, hogy szerelmes vagy és nem vesz el hosszú idő után, hanem az, hogy nincs mivel dicsekedni. Neked jóformán mindegy lenne, hogy kivel, csak jól mutasson a faszbúkon. Az ő érzései meg fikarcnyit sem számítanak, egy betűt nem is írtál róluk.
2021. aug. 27. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!