Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktatok wc papírt használni pisilés után?
Figyelt kérdés
Csak az érdekelne, hogy a fiúk közül hányan tisztogatják meg nemi szervüket pisilés után...
Őszinte válaszokat várok! Köszönöm :)
2010. aug. 30. 11:21
12/27 anonim válasza:
en sem szoktam, nem ugy neveltek. Eleg, ha 2szer megrazom es mar nincs is mit torolni. 18/F
13/27 anonim válasza:
Én szoktam.
Kivéve ha olyan helyen vagyok mint pl. strand, mert ott ha nem saját van,nem lehet benne biztos az ember.. :)
14/27 anonim válasza:
Én tiszta helyen ülve pisálok, úgy igen mert nehéz "kirázni", ha állva teszem akkor nem
15/27 anonim válasza:
Még kakilás után sem mindig, a nadrág felfogja.
17/27 anonim válasza:
Sok férfi pisil ülve. Miért is ne tenné? Nem mindenki tud rendesen célozni (a legtöbb nem), és ha már pár csepp is mondjuk a padlóra megy, nem törli fel, olyan pisiszag lesz pár órán belül, hogy csak no.
Én pl. nem kértem erre a férjem, ő magától szokott rá (perszed olyan helyen, ahol biztos a higénia ő sem ül rá)! Jó múlkor vacsora volt nálunk, és a társaság több mint fele férfi volt. Nem mondhatnám, hogy be voltak rúgva, reggel mégis tömény pisiszag jött a wc-ből!
19/27 anonim válasza:
ha van rá lehetőségem akkor igen 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!