Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn kívül hogy lehet ismerkedni, nekem sosem volt a való életből csajom?
10-es. Elszámoltam 10-ig, így nem küldelek el a búsba! Szerinted annyira primitív vagyok, hogy ezzel a világi alpári beköszönéssel nyitok? Nekem tökéletesen kitöltött adatlapjaim voltak, 5-5 fotóval. Én tudod olyan vagyok, hogy elolvasom először a hölgyek adatlapját, majd írok erre reagálva egy egyedi 20 mondatos levelet, amiben a végén vannak kérdések. Miért? Hogy könnyebb legyen válaszolniuk.
Még jó hogy h*lyének néztél kapásból. Akkor most add össze, 200 nő, 20 soros egyedi levelek. Nem sablon, ctrl-c - ctrl-v kombó. Egyedi!
Várj még: Közgáz diploma, jó munkahely, saját lakás, saját autó, saját motor. 180+ magasság, 88kg. Ha gondolod küldök magamról fotót, csak hogy szerinted is annyira eladhatatlan vagyok?! Gőzöm sincs kit keresnek a nők, egy év alatt nulla válasz, levegőnek néznek.
Jó lenne ha valaki mondana rólam egy kritikát, mert gőzöm sincs róla mi a baj velem. Értsd úgy, hogy a külsőségeken nem jutottam át, így a stílusom miatt nem érhetett negatív megkülönböztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!