Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresőn kívül hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn kívül hogy lehet ismerkedni, nekem sosem volt a való életből csajom?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Neked az van, nekem ez. Én ráérek.
2021. aug. 25. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es. Elszámoltam 10-ig, így nem küldelek el a búsba! Szerinted annyira primitív vagyok, hogy ezzel a világi alpári beköszönéssel nyitok? Nekem tökéletesen kitöltött adatlapjaim voltak, 5-5 fotóval. Én tudod olyan vagyok, hogy elolvasom először a hölgyek adatlapját, majd írok erre reagálva egy egyedi 20 mondatos levelet, amiben a végén vannak kérdések. Miért? Hogy könnyebb legyen válaszolniuk.

Még jó hogy h*lyének néztél kapásból. Akkor most add össze, 200 nő, 20 soros egyedi levelek. Nem sablon, ctrl-c - ctrl-v kombó. Egyedi!

Várj még: Közgáz diploma, jó munkahely, saját lakás, saját autó, saját motor. 180+ magasság, 88kg. Ha gondolod küldök magamról fotót, csak hogy szerinted is annyira eladhatatlan vagyok?! Gőzöm sincs kit keresnek a nők, egy év alatt nulla válasz, levegőnek néznek.

Jó lenne ha valaki mondana rólam egy kritikát, mert gőzöm sincs róla mi a baj velem. Értsd úgy, hogy a külsőségeken nem jutottam át, így a stílusom miatt nem érhetett negatív megkülönböztetés.

2021. aug. 25. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Azt megkérdezném hogy hány éves vagy és hogy hány éves nőknek irogatsz.
2021. aug. 25. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:
31 vagyok és 25-30 nőknek. Ami még fontos, hogy nem modelleknek írok, így 160-175 a magasság limit, 40-80kg a súly határ. Szerintem ebbe a nők 90%-a belefér.
2021. aug. 26. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is a való életben ismerkednék pár csaj megbámult ma is 1 csak az még fiatal 15 éves lehetett kb hiszen mentek ballagtatni az óvodásokat. Nekem is ha lenne bennem bátorság és elszántság lehet találtam már volna valakit élőben mert társkeresőn engem lef.snak a nők.
2021. szept. 1. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!