Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a legkönnyebb elfelejtett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legkönnyebb elfelejtettem egy reménytelen szerelmet?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akinél most nem tudom mit érzek, szerelemnek nem nevezném, külsőre nagyon tetszik. Nem egy helyen élünk, kB. Fél évente találkozunk, de interneten tartjuk a kapcsolatot. Igazából azt már tisztáztuk, hogy nem lesz köztünk semmi barátságon kívül, viszont szeretném ha nem lennének ilyen gondolataim. Ő ott él ahol fel nőttem és én készülök vissza idővel, nagyon nagy honvágyam van ő is hiányzik ahogyan a többiek is. Mit kellene tennem, kicsit hanyagolni, nem keresni egy ideig? Viszont itt nem igazán vannak barátaim, a legnagyobb elfoglaltságom, ha az otthoniakkal beszélek....
2021. aug. 24. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez valahol önzőség lenne....váratnád a másikat, hogy talán valamikor visszamész és talán összejöttök, ami egyáltalán nem biztos.

Szóval el kéne engedni.

2021. aug. 24. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmi hitegetésről nincs szó. Szimplán ott ismerek embereket, ahogyan őt is.Ide pedig ideiglenesen költöztem, ettől függetlenül is vissza akarok menni. Igazából mint írtam is korábban meg egyeztünk közösen, hogy nem lesz köztünk semmi a barátságon kívül ami amúgy is meg van. Ezt a fiú lány barátság miatt is tettük meg ne legyen félreértés. ( Bókokat szoktunk egymás felé tenni, illetve kikérjük egymás véleményét pl. új ruha, haj, smink stb.) Az érzések inkább bennem mozdultak meg, viszont ő nem tud róla, sőt senki. Idejében szeretném elhesegetni, mert a barátság nagyon fontos számomra. Ebből kiindulva kérdeztem, hogyan tudnám hamar el engedni az érzést.
2021. aug. 24. 08:42
 3/4 anonim válasza:
nem gondolsz rá úgy, ha jön a gondolata akkor tudatosan gondolj másra, és ne menj bele.
2021. aug. 24. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyira nem vágom, mi itt a gond.

Lehet, hogy magát a szerelmet misztifikálod túl de valójában az is olyan, mintha a legjobb barátoddal élnél egy fedél alatt. Innen következik a két véglet, a) amikor pl. összekaptok valamin és egy időre elidegenedik a másik és b) amikor a legbizalmasabb testi dolgok történnek. De az együtt töltött idő zöme ebben a barátias iramban telik, ennek fényében tehát nem kell feltétlenül elzárkóznod ettől a cimborádtól.

2021. aug. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!