Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gaz ha a parom szol ram, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha a parom szol ram, hogy tegyek mar rendet a szobamban? Szegyellem magam de most mar azert se teszek rendet 21/L

Figyelt kérdés
Nincs kosz csak rendetlenseg, a ruhak nincsenek ossze hajtva meg ossze vissza van minden nincs rend. Szolt nekem hogy ossze lehetne hajtogatni meg stb amugy egyaltalan nincs idom ezekre a dolgokra. De most mar ha o ilyen hogy ilyenek zavarjak velem kapcsolatosan azert sem teszek rendet. Tiszta rosszul erzem magam. Mitnha valami retkes no lennek azert mert nincs ossze hajtva a ruha
2021. aug. 23. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem baj, majd megundorodik tőled és keres egy igényes partnert. Magad alatt vágod a fát.
2021. aug. 23. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagy, arra születtél, hogy szolga legyél, szóval lásd el a funkciód kislányom
2021. aug. 24. 02:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Amugy igen egy nonek meg gazabb a rendetlenseg mint egy ferfinak. Kettos merce? Igen, de ha megfeszultok se fog ez valtozni🥰
2021. aug. 24. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem gyerek/tiniként olyan rendetlenség volt a szobámban hogy szószerint csak egy kijárt vadösvény volt ahol nem volt valami a földön, így nem nagyon zavarna/tudna meglepni valakinek a rendetlensége és nem is szólnék érte (inkább segítenék takarítani ha arról van szó) ez a "csak azért se"-t meg én pl megértem soha nem szerettem ha valaki szól mosogassak el mert olyan érzés volt mint ha csak azért emlékeznék rá mert szóltak pedig csak máskorra terveztem... de valszeg ha a fiúd megemlítette akkor őt zavarja a rendetlenség így simán lehet idővel nem fogja elfogadni és otthagy
2021. aug. 24. 21:06
 15/15 anonim válasza:

Kérdező nagyon birlak és jót nevettem 😄. Srácnak nem tetszik akkor menyetek hozzá.

De azért hétvégére osszeramolhatnal. Nekem nem lenne gond ez amíg nem együtt élünk, pedig én tisztaság mániás vagyok.

2022. jún. 4. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!