Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őrülten szerelmes vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szerelmes vagyok. Írjak neki?

Figyelt kérdés

Volt egy pasi az életemben, akivel közel tíz évig nagyon jó barátok voltunk, majd egyszer egy buli alkalmával megcsókolt engem, és onnantól egy jó ideig úgy viselkedtünk, mint akik együtt vannak. Nagyon jó volt vele minden, megbolondultam érte, kimondtuk egymásnak, hogy ,,szeretlek". Amikor a közelében voltam egyszerűen megmagyarázhatatlan érzés vett a birtokába, amit még soha nem éreztem, de azt tudtam, hogy ez pozitív érzés, és nem akartam soha, hogy ez elmúljon.

Majd egyszer csak minden előzmény nélkül hanyagolni kezdett, és lekoptatott, majd később közölte, hogy nem kellek neki mégsem. Soha nem beszéltem neki az érzéseimről, szerintem fogalma sincs róla, hogy mennyire oda vagyok érte. Két hónapja nem beszélünk, az utolsó beszélgetésünk alkalmával elküldtem őt melegebb éghajlatra, mert nagyon kiakadtam. Főleg azért, mert àldozatokat hoztam miatta, amiket ő nem vett figyelembe, és inkább dobott engem.

Hiányzik azóta is, soha senki iránt nem éreztem így, soha senkivel nem gondoltam komolyan annyira, mint vele, úgy érzem, hogy még egy olyan, mint ő már soha életemben nem lesz. Senkit nem fogok már ennyire szeretni, senkivel nem lesz ilyen jó semmi. Hainyzik minden, hiszen tíz év barátság van mögöttünk, meg pokolian szerelmes is vagyok belé. Úgy érzem nem leszek túl rajta soha, soha nem fogom tudni elengedni őt.

Barátok tanácsára próbáltam ismerkedni, de egyszerűen nem megy, senkivel nem működik semmi.

Mióta nem beszélünk egyszer felhívott engem a haverja részegen, akkor ott volt vele Ő is, hallottam a hangját, de beszélni nem volt hajlandó velem. A haverja azt állította, hogy azért hívott fel, mert rólam beszélt. Ebből mondjuk nem tudom mi igaz, meg ezeket a dolgokat mondjuk elég gyerekesnek is tartottam.

Szerintetek megkeressem? Írjak neki? Félek attól, hogy évek múlva sem leszek túl rajta, és azon fogok kattogni, hogy ,,mi lett volna ha...".

Tudom, most azt fogjátok írni, hogy lesz más, de egyszerűen próbáltam ismerkedni másokkal, de egyik pasi sem érhet a nyomába sem azok közül, akikkel mostanában beszéltem, és úgy érzem, hogy nem is lesz még egy olyan, mint ő.

Megőrülök.

2021. aug. 22. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Még nem sok idő telt el az eset óta, így nem csoda, hogy egyelőre nem tudsz túllépni rajta.

Nem kellesz eléggé ennek a srácnak, ha így lenne, esze ágában nem lett volna lerázni téged. Tudom, hogy ezt rossz hallani és nehéz elfogadni, de hidd el, ez a legjobb, amit tehetsz.

A saját tapasztalatom az, hogy az idő lassan, de biztosan megoldja ezeket.

Hagyd most az ismerkedést, foglalkozz magaddal, tanulással, munkával, hobbikkal, barátokkal, a srácot "töröld ki" az életedből, ne lépj vele kapcsolatba, ne nézegesd a profilját, minden újabb impulzus tőle/vele kapcsolatban csak hosszabbra nyújtja a kínlódást.

Fogsz még így érezni más iránt, nem most azonnal, de hamarabb, mint gondolnád. Hagyd az időnek, hogy segítsen neked.

Nem lehet számodra az igazi az, akinek nem kellesz.

Fel a fejjel!

32/N

2021. aug. 22. 23:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Minden percben elfoglalt vagyok...állandóan dolgozom, vagy tanulok. Az elmúlt egy hétben közel száz órát dolgoztam, de a munkámat is úgy végzem, hogy végig a fejemben jár. Nem tudok semmire rendesen koncentrálni.
2021. aug. 22. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Hát, részéről nem lehetett akkora barátság. Mennyi idősek vagytok? Mert ez hülyeség, hogy sose fogsz szeretni ennyire senkit.

Csak azért érzed ezt, mert az a kis idő örömet okozott. Ne fuss utána, ő amúgy nagyon is tisztában van vele, hogy te mit érzel, csak ő ezt nem akarja.

Amit most csinálsz, az jó, de ez is időt vesz igénybe, nem szabad visszaesni.

2021. aug. 23. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne írj neki.

"egyik pasi sem érhet a nyomába sem azok közül, akikkel mostanában beszéltem, és úgy érzem, hogy nem is lesz még egy olyan, mint ő."

"tíz év barátság" – milyen barátság?

"nagyon kiakadtam. Főleg azért, mert àldozatokat hoztam miatta, amiket ő nem vett figyelembe, és inkább dobott engem. – Milyen áldozatokat? Miatta vagy érte? Kérte? Szükséges volt?

2021. aug. 23. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Mint írtam sokáig barátok voltunk "csak", eszembe nem jutott több. De ennyi idő alatt mindent elmondott, tudtam az egész életét, és ő is az enyémet, ha baj volt egyből hozzá fordultam, és ez kölcsönös volt. Sokat segített nekem, lelki támasz volt, ott volt, mikor mindenki más lelépett mellőlem, és én is neki. Majd ez a baráti kapcsolat fordult át nagyon hirtelen többre.

Áldozatok, hm. Hát elég messze lakott/lakik, leköltöztem a közelébe, ott vállaltam munkát, amíg nem költöztem le sokat utazgattam, hogy találkozzunk, mert ő nem tudta az utazást megoldani egyéb okok miatt.

,,Kérte?" - Nem mondanám, nálam ez alap volt, szerelmes voltam már akkor.

Ismerem az egész családját, az összes barátjàt, az élete része voltam, most meg semmi. Padlón vagyok röviden. Próbàlom ezeket úgy leírni, hogy ne hangozzanak önsajnàltatásnak, de tényleg így érzek.

Egyébként 21 éves vagyok, és volt már 2-3 partnerem, de egyikkel sem éreztem ezt, mint vele. Töltöttem már el időt más fiúkkal, de szintén velük sem éreztem azt amit vele. Persze nem azt mondom, hogy már száz emberrel voltam, meg hetente más van, mert ez aztán tényleg nem mondható el rólam.

Majdnem tíz évig tényleg nem fordult meg a fejemben semmi vele kapcsolatban, azonban mikor először megcsókolt, akkor rögtön megbolondultam érte onnantól. Nem tudom miért, és nem értem én sem magamat. Nem néz ki jól, ha jobban belegondolok, igazából nem is az esetem, sem stílusra, sem kinézetre, semmiben. Amit tudok mondani, az csupán annyi, hogy nagyon céltudatos, és intelligens, de már gyerekként is az volt, hiszen gyerekkora óta ismerem. Úgy érzem pótolhatatlan. Pláne az exeim után éreztem őt valódi kincsnek, neandervölgyi ember minden exem hozzá képest, de ez már nem ide tartozik.

2021. aug. 23. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Sejtettem, hogy fiatal vagy. Ez is szerepet jáétszik benne, hogy így érzel. Átmennek ezen páran. :) Ahogy megismersz egy nála is jobbat, ez az egész el fog tűnni.
2021. aug. 23. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2023. nov. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!