Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van,hogy az a nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van,hogy az a nő aki szívből megtesz sokmindent, nem kap visszafele semmit,a másikat meg vacsizni,welnessezni cipelik? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Az exemért mindent megtettem,együtt éltünk de kb. a sarokig nem mentünk el kettesben.Az új nőjét 3 hét után meg vacsizni,meg fürdőzni viszi.

És ugyan ezt elmondhatom egy másik kapcsolatomról is.Adtam mert szerettem,erre most egy másik nővel van hotelben welnesen.

2021. aug. 22. 09:28
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Húde el lett kanyarítva ez az egész.

Szóval,egyenjogúság van.Látszólag.Noha egy férfi még mindig többet keres ugyan azért a munkáért.Noha a nőt r@banc ha több pasival van,a férfi még király pasi. 😏

Nem arról van szó,hogy el kellene tartani a a nőt egy férfinek.Sőt rohadtul nem is akarnám.Egyedül élek,nem kell hogy más fizesse a számlákat. Itt a gesztusról van szó.Amíg itt élünk a Földön mindig is lesz egy Férfi és egy női minőség.A férfi generációk óta erős karakán szerepet tölt be,míg a nő a gyengébb nem.(noha érzelmileg sokkal erősebb érettebb)Így működünk generációk óta,ez így van rendjén Elvileg a férfi emeli a nőt.A nő befogadja a férfit.Szóval simán kedvességből,hódításból is elfogadható és "férfias"ha meglepi a nőt ,vagy elviszi egyszer egyszer valahova.Nem az aranyásokról beszélek.Persze vannak olyanok is...az más tészta.Na mindegy....túl van ez spirázva már.

2021. aug. 22. 12:03
 32/44 anonim ***** válasza:
28%

"Noha egy férfi még mindig többet keres ugyan azért a munkáért."

Nem igaz. Ugyanannál a cégnél, ugyanolyan munkakörben, ugyanolyan értékű munkáért nem keres többet egy férfi, mint egy nő. Nagy átlagban keresnek többet a férfiak, mivel a jól fizető területeken (jellemzően ott, ahol gondolkodni kell) több a férfi, mint a nő.

"Noha a nőt r@banc ha több pasival van,a férfi még király pasi."

Mivel a nőnek elég széttennie a lábát, a férfinak viszont vért kell izzadnia és kemény összegeket kifizetnie minden egyes punciért, hacsak nem született baromi jóképűnek.

A többi bullshit, amivel megpróbálod kimagyarázni, miért kell a férfinak eltartania a nőt.

2021. aug. 22. 12:13
 33/44 anonim ***** válasza:
67%

Imádom ezt az érvet: "Egy férfi többet keres ugyan azért a munkáért"

Bitch please. Ha te ugyan azt a munkát eltudod végezni, ugyan olyan minőségben, ugyan annyi idő alatt és ugyan olyan tapasztalatod/oktatásod van akkor lehet ezt mondani. Ja igen és ha ugyan úgy ottfoghatnak túlórázni.

Abba gondolj már bele, hogy mekkora baromság lenne felvenni egy férfit aki többet kér, ha te olcsóbban megcsinálod ugyan úgy azt a munkát:D

Elárulok egy titkot:)

A férfiak 30%-al többet keresnek átlagban, de ezt úgy nézd, hogy a kőműves mondjuk havi 400 nettót kap míg egy óvónő 200-at:)

Ha minden ugyan az, sőt még a vállalat is akkor a különbség 2-3%-ra tehető átlagban!:)

A baj az, hogy egyenrangúság és mégis ajándékok vannak elvárva. Az egyenjogúság nem az, hogy kapsz és kapsz, hanem hogy amit kapsz azt visszaadod. Ha meghívnak egy spanyol útra akkor te meg fizetsz egy olasz utat.

Engem nem kell ellátni. Egy mosást én is megoldok, vagy bepakolok a mosogatógépbe, de én se fogok senkit piedesztálra emelni. Egyenjogúság van manapság:)

2021. aug. 22. 12:15
 34/44 anonim ***** válasza:
28%

29 nem mapilulalas volt. Ő tartotta sajat magát gáznak ez miatt.

Az apamnak se egy punci vagyok hanem a lanya.

Ergo a páromnak mi vagyok?

Nem arrol van szo hogy egy nő puncit tesz csak a kaocsolatba hanem arrol hogy a párja minek nézi őt!! Egy p.nának csak?

2021. aug. 22. 12:21
 35/44 anonim ***** válasza:
62%

Te tényleg nem tudom, hogy nem vagy tisztában a manipulálással vagy próbálsz másokat meggyőzni, hogy márpedig te nem manipulálsz senkit érzelmileg:D

Lehet, olyan vagy te is mint a berki, aki azt se tudja mi az a büntetőfékezés csak csinálja:)

Apád támogat. ÉS?

Nem arról van szó, hogy egy nő puncit tesz le hanem arról, hogy te teszel annyit le:D A különbség elég nagy.

Rinyálsz itt arról, hogy "csak ingyen punci vagyok mert nem vesz nekem semmit".

Áruld már el, ha veszek neked egy frankó cipellőt és te cserébe leszopsz vagy odaadok negyed 20.000 forintot és te cserébe leszopsz ott mi a különbség. Mert te az egyiket kurválkodásnak a másikat pedig viszonzásnak neveznéd vagy ilyen hülye fogalmakkal illetnéd, de az eredmény ugyan az. Anyagi/tárgyi vagy szolgáltatást fogadsz el szexért.

Kérdés az, hogy igazából ha tudom, hogy nekem fizetni kell mert nincs "ingyenpunci" akkor mitől vagy te jobb mint bármely útszéli vagy lakásos akiknek ugyan úgy fizetni kell sőt lehet 1-2 nem rosszabb társaság általában mint te vagy bárki más.

2021. aug. 22. 12:32
 36/44 anonim ***** válasza:
32%

35 hogy lehetsz ilyen ertetlen.

Apa azert tamogat mert a lanya vagyok es szeret es a legjobbat akarja nekem. Es mit teszek a kapcsolatba vele? A lánya vagyok.

Ezt kivetitve partnerre..

Bnoim pasijai nagyon odateszik magukat a bnőimnek. Es miert mert a párja es szereti!aztan a gyerekei anyja!!

Mit nem lehet ezen erteni?

2021. aug. 22. 12:44
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

Azt se tudod mi a szeretet parkapcsolat meg csalad. Es te rinyalsz itt.

A gyerekedtol is sajnalnad a kenyeret..

2021. aug. 22. 12:45
 38/44 anonim ***** válasza:
65%

Ki beszélt itt apádról?:D

Csak te nyargalsz a fater témán. Te mit teszel meg a partnerednek? Persze úgy értem amit tőle nem vársz el sőt! Ne olyat mondj, hogy heti 3 napot én főzök ő meg 4-et:D

Megülöd pár alkalommal ami gondolom annyira rossz és fárasztó. Ha ezért nem fizetne csak ingyenpnci lennél...

Nem tudom mi a szeret és a család:D

Hallod anya, most rinyáltál hogy a csávód nem vesz neked lószart se, bezzeg a barinőknek a segge alatt van minden így manipulációval kisírtad, hogy költsél már rám öcsém.

Te beszél szeretetről amikor NEM az a bajod, hogy nem foglalkozik veled a párod, hanem hogy nem vesz neked semmit. Ez a szeretet?

Semmire nem tudsz épkézláb választ adni csak össze vissza beszélsz és próbálsz hangzatos szavakat hangoztatni mint a szeretet.

Akkor megkérdezem megint, mert a szeretet szerinted az, hogy veszel hülyeségeket meg adod a pénzt a másiknak. Ezek szerint egy lakásost is szeretnek az ügyfelek? Úgy értem valójában, hiszen ő is kapja a pénzt. Mi a különbség a te gondolkodásod és egy kva között?

Ellenkezhetsz goldiggerséggel, de azzal tennéd a legtöbbet ha most hagynád a témát és mondjuk a kövit hétvégén elgondolkodnál azon, hogy mi is az a goldiggerség. Elolvasnál 1-2 cikket, megnéznél 1-2 videót és megkérdeznéd magadtól, hogy ez igaz rám? Igaz a barátaimra? Így viselkedek? Tényleg anyagias vagyok?

Nem kell nekem belátni és nem kell másnak sem... csak gondolkozz el rajta. 2 napot normálisan.

2021. aug. 22. 12:58
 39/44 anonim ***** válasza:
41%
Mindenkinek más a szeretetnyelve. Te kifogtál olyanokat, akiknek az ajándékozás nincs benne.
2021. aug. 22. 13:04
 40/44 anonim ***** válasza:
34%

Egyet még kérdezek, mert ha neked a szeretet abból áll, hogy adsz akkor erre biztos lesz egy frankó válaszod.

Kaptál valami valentin napra? Adtál valamit?

Most jönnek a trükkös kérdések.

Kaptál valamit nőnapra?

Adtál apádnak és a pasidnak valamit férfinapon?

Arra, hogy kaptál valami 90% hogy igen a válasz arra pedig, hogy adtál-e 90% hogy nem.

2021. aug. 22. 13:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!