Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van,hogy az a nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van,hogy az a nő aki szívből megtesz sokmindent, nem kap visszafele semmit,a másikat meg vacsizni,welnessezni cipelik? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Az exemért mindent megtettem,együtt éltünk de kb. a sarokig nem mentünk el kettesben.Az új nőjét 3 hét után meg vacsizni,meg fürdőzni viszi.

És ugyan ezt elmondhatom egy másik kapcsolatomról is.Adtam mert szerettem,erre most egy másik nővel van hotelben welnesen.

2021. aug. 22. 09:28
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Ok.Akkor majd szólok 13.-as köszi.😂

16-os!Nagyon igaz.Egyépként persze ,hogy mondtam nem csak a csodát vártam.

6.-os köszi,és igaz.Sajnos lehet te sem jó emberrel vagy akkor együtt.

2021. aug. 22. 11:13
 22/44 anonim ***** válasza:
77%
Én elvárom, ezért engem elvisznek! Ha nem vinne el a (akkor még párom) férjem ide oda, (nem csak wellnes, hanem kirandulas vasarlas stb) kiadnám az utját.
2021. aug. 22. 11:16
 23/44 A kérdező kommentje:
Hát igen.Én is kiadtam az útját.És most látom,hogy akivel összejött 1 hónapja mennyi helyre viszi.
2021. aug. 22. 11:23
 24/44 anonim ***** válasza:
54%

19 nem vagyunk aranyások!!

En ezt megoldottam ugy hogy sajat MAGAMNAK veszek cuccokat es bekamuzom hogy a páromtol van!

Nem kértem tole semmit SOHA.

2021. aug. 22. 11:25
 25/44 anonim ***** válasza:
65%
Plusz aki a saját párjára irígy meg sajnál neki barmit is venni....hát nem a nők az aranyások hanem tenyleg kerdes az ilyen esetben hogy a pasi nézi e a csajt ingyenr.bancnak esetleg..
2021. aug. 22. 11:26
 26/44 A kérdező kommentje:

24-es vagyis vágysz rá,de nem teszi meg.Ez sem egy jó megoldás szerintem...Ha ezt a pasidat nem zavarja,azon is el lehet gondolkodni.... 😏Fura ez így is.

Valószínűleg az a férfi mondja,hogy aranyásó a nő,akinek nincs miből ,és saját magát is zavarja ez,na persze olyanokat fog ki éppen ezért akik pont a pénzre hajtanak.Szép.is ez a tudatalatti működés.😦

2021. aug. 22. 11:30
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

#14 Ti nők nem vagytok képesek megkülönböztetni az őszinteséget a bunkóságtól. Ezért van, hogy aki őszinte veletek, az nem kell, de a bunkókra meg buktok.

#25 Elvileg egyenjogúság van. Akkor miért is kell a férfiaknak eltartani a nőket?

2021. aug. 22. 11:31
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem is azon van a hangsúly, hogy kit hova visz az exed, hanem hogy az új csajt felvállalja, téged meg nem. Ez a valódi probléma... mert szerintem ha a sarki gyrososhoz vitt volna kézen fogva, abban is meglett volna az a gesztus, hogy igen, te vagy a nőm, felvállalom, büszke vagyok rád.

Sajnos szerintem rossz emberrel voltál rossz időben és rossz helyen. Nem voltatok egymáshoz valók, vagy egyszerűen csak a másik cicababa, akinek elvárásai vannak, ő meg pedálozik. Vagy akár mindkettő egyben.

2021. aug. 22. 11:37
 29/44 anonim ***** válasza:
57%

24-25

Akkor vegyük össze

"sajat MAGAMNAK veszek cuccokat es bekamuzom hogy a páromtol van!" Amit írtál : " párom pl akkor kezdett el vásárolni mikor olyanokat mondtam neki hogy vettem magamnak ezt azt es a bnőimnek azt mondom hogy tőled van hogy ne égjek előttük mert ők mindent megkapnak a pasiijuktok én meg semmit és rajtam röhögnek hogy milyen pasim van."

Hát végül is ja. Ez nem érzelmi manipuláció, de te nem is kértél semmit:D

"ilyen esetben hogy a pasi nézi e a csajt ingyenr.bancnak esetleg"

Hát figyelj, ha a te legnagyobb értéked a kapcsolatban az, hogy van 3 lukad, akkor már értem miért kérsz pénzt:) Ekkor azonban, ha lekváznak vagy aranyásóznak nem kell megsértődni:)

Amúgy figyelj, ha nem élvezed a szexet a paliddal akkor nem tudom mi a francnak vagy vele együtt:D Ha meg élvezed akkor meg ellenszolgáltatásként pénzt elvárni elég gáz nem?

Szerintem barátkozz a goldigger és a kva kifejezésekkel, mert magadat annak írtad le.

2021. aug. 22. 11:41
 30/44 anonim ***** válasza:
26%

"Valószínűleg az a férfi mondja,hogy aranyásó a nő,akinek nincs miből ,és saját magát is zavarja ez,na persze olyanokat fog ki éppen ezért akik pont a pénzre hajtanak.Szép.is ez a tudatalatti működés.😦"

Ez nem tudatalatti működés:D

Ezt úgy hívják, hogy racionális gondolkodás. Ezt az érzelmi alapú embereknek nehéz elképzelni, mert érzelmi alapú gondolkodás nincs csak cselekvés, racionális gondolkodás és cselekvés pedig létezik.

Attól, hogy kimondod a tényeket nem leszel se gyűlölködő, se ez se az:) Ezek szimplán tények. Attól, hogy a szart a mama polcára felteszed akármennyire is szeretnéd az nem lesz lekvár:)

2021. aug. 22. 11:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!