Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz 174 cm-es nőként egy 170 cm-es
pasival járni?
4-es vagyok, itt nem a vélemény-nyilvánítás a gond, hanem a felszínesség.
2021. aug. 21. 22:14
alacsony de nagy farka van..
2021. aug. 22. 23:39
9-es, szóval akkor ha a kérdező egy szerető, törődő, mindenben hozzá passzoló, nála magasabb (látom, neked ez böki a csőröd elsősorban) férfival jön össze, aki a barátnő szerint nem jóképű, akkor is nyugodtan beleugathat, hogy fúj, ilyen ronda palival össze ne jöjjön, mert hülyén néznének ki?
2021. aug. 25. 10:18
Jézusom, ti nem vagytok normálisak. Milyen jól működő kapcsolatba piszkálnak bele a barátnők? Jelen esetben nincs is szó kapcsolatról, akkor miről beszéltek?
Nekem miért bökné a csőröm, hogy magasabb a hölgy ?
Könyörgöm azért ne essünk már át a ló túloldalára egy barátságban, mert ez amit ti itt leműveltek nevetséges.
Ha nekem megtetszik valaki, és a barátnőm elmondja a véleményét, akkor ezért nem lesz jó barát? Nem a már meglévő boldog párkapcsolatomba akar bekavarni, de mindegy, nektek akik azt várjátok el, hogy mindig mindenki olyanokat mondjon, amit éppen hallani akartok, ezt úgysem tudom elmagyarázni.
2021. aug. 25. 17:46
Én azt mondom nem gáz, ha egyébként jól kijönnek, de az nem hazugság, hogy hülyén néznek ki együtt, ennyi. Ez a színtiszta igazság, aki azt mondja, hogy nem, az csak nyalizik. Én nem azt mondom, hogy valaki azért ne legyen együtt valakivel, mert a magasság, de ha a kérdező kiírta ide gyakorira, akkor valószínűleg várja a megerősítést, hogy ez nem gáz. De miért is írta ki a kérdést? Szerintem nem olyan nagy probléma de tény, hogy nem néznek ki egymás mellett sehogy. Ennyi
2021. aug. 25. 17:51
Öntözd a párod minden reggel friss vízzel, esetleg amikor alszik szórd meg műtrágyával. Ezek mind elősegítik a növekedést 🙂
2021. aug. 27. 09:07
Ha nekem megtetszik valaki, és a barátnőm elmondja a véleményét, akkor ezért nem lesz jó barát? "
Sokszor van az a helyzet amikor a barátnőnek is megtetszik a pali és direktbe lehúzza negatívba .. A vélemény meg a lebeszélés között van különbség , mivel a legtöbb barátnőnek ha nem egyezik az igényével a pali akkor is ledumál és nem véleményt alkot !!
2021. aug. 29. 18:56
A kedves barátnő csak ne mondjon véleményt kéretlenül. Pláne nem az illető külsejéről, mert ahhoz aztán egy deka köze sincs. Majd ha netán arról van szó, hogy pl veszélybe sodorja, bántja a pasi a nőt, akkor intézkedjen, nem pedig akkor, mikor az állítólagos legjobb barátnője választottja szimplán nem tetszik neki.
2021. aug. 29. 19:03
Viccek vagytok. Kedves barátnő akkor minek barátnő?
2021. aug. 29. 19:19
Kapcsolódó kérdések: