Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tolerálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tolerálnátok ha a párotok elmenne 5-6 napra a barátjával kirándulni?

Figyelt kérdés
A barátom jár túrázni a haverjával, most a nyár végén is megy vele. De bejelentette: majdnem egy hétre. Egyszerűen azt érzem, velem is tölthetné ezt az időt, de inkább szívesebben vonul vele. Nem "más",nem kell félreérteni... most nagyon magam alatt vagyok.
2021. aug. 19. 19:01
1 2
 1/14 harebell ***** válasza:
97%
Szerintem ez természetes, engem nem zavarna. 3 napnál hosszabb időre ritkán megyek el a párom nélkül, de egyszer-egyszer belefér. Ha amúgy minden rendben köztetek, szerintem ne legyél emiatt magad alatt, csinálj valami programot, nélküle is van élet :)
2021. aug. 19. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

En minden olyasmit tolerálok amihez már a kaocsolat elejen szoktatott a párom.

Ergo ha tudom azt hogy ő ilyen haverokkal lelépős srac ugye ennek tudatában járunk eleve.

Csak akkor tenne be a dolog, ha vmi ujkeletuen jelenik meg.

Pl.otthon ülős srácnak hirtelen dolgai vannak..

Vagy csak sráckörökben mozgo srácnak hirtelen havernői lesznek..

Vagy non stop nyakamon lógó srác hirtelen le akar lépni egy hétre..

Amugy meg ha már a kapcs elejen

Folyamat onallo dolgai vannak a sracnak

Haversracok es havernők egyaránt akadnak

Alapvetoen eltunezedős a srác

Azt ugy lenyelném full naivan ráadásul mert ugye eleve így ismertem meg, ő ilyen es kész.

2021. aug. 19. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
A férjem nélkülem fogja tölteni a hétvégét. Igaz, nem haverokkal lóg, hanem félig-meddig munka ügy. Engem egy hét a haverokkal egyáltalán nem zavarna, amennyiben az év többi részében elég időt tudunk együtt tölteni. Nem akkora tragédia ez. Én is megyek a férjem nélkül, főként családot látogatni, ha esetleg úgy jön ki hogy ő pont nem kap szabadságot akkorra. 2-3 hétig is elvagyok akár.
2021. aug. 19. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem volt ra példa de elfogadnám. Ha nővel menne azt nem
2021. aug. 19. 19:09
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Jól, érezze jól magát. Az enyém évente 2-3 alkalommal wellnessezni jár a haverokkal 6-8 fő. Akkor lenne probléma, ha velem nem jönne nyaralni.
2021. aug. 19. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Menjen!
2021. aug. 19. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Én minden évben elmegyek 3 barátnőmmel a Balcsira, 3-4 napra, fiúk nélkül. Bulizunk, csajoskodunk, hűsölünk. Egészen addig nem gondoltam volna, hogy a volt páromnak ezzel gondja van, míg ki nem derült, hogy azt az évi 3 külön töltött napot arra használta fel éveken keresztül, hogy a 30 évvel idősebb "barátnőjét" k¢rogassa.

Bocsi az offért.

Szerintem alap esetben ezzel nincs probléma, hadd menjen a barátjával. Főleg, ha amúgy rád is fordít kellő időt évközben. :)

2021. aug. 19. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Miert nem mesz te is vele?
2021. aug. 19. 19:47
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Engem zavarna
2021. aug. 20. 07:43
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Az enyem egy honapra megy el szeptemberben. Kirandulni, szorfozni, es remote dolgozni.
2021. aug. 20. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!