Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mi az ami abszolút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi az ami abszolút kizáró listás nálatok egy férfi?

Figyelt kérdés

Írhattok több külső, és belső tulajdonságot is!

Köszi!

2021. aug. 18. 19:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%

Nem teljesen értem, miért fáj ennyire valakinek egy vadidegen ízlése, aki vele ellentétben már megtalálta a számításait emiatt pedig eleve nem is opció, mint partner. Vagy mi a létjogosultsága annak, hogy minden "jót" kívánunk annak, aki máshogy szeret élni és más párt választott magának? Ezt a vergődést sosem értettem, pedig mindig szerettem volna. Én nem szoktam így belehalni abba még szingliként sem, ha nem tetszek mindenkinek vagy esetleg más olyasmit szeretne a párjától, amit én nem szívesen teljesítek amúgy sem. Nem dől össze a világ, ha két ember nem egymást keresi, nem értem, miért kell bedurcizni attól, ha van, akinek kizáró ok valamilyen tulajdonságod. Az én tulajdonságaim között is vannak olyanok, amik másnak kizáróak, de tisztában vagyok ezzel és sosem bántott, mert meg vagyok elégedve magammal és az életemmel és ennek megfelelően keresgélek.

Kicsit ciki mindenesetre.

Most jöttem rá, hogy lemaradt a listából, hogy az illető ne legyen ilyen kicsinyes. :)

Egyébként 3 év alatt nem múlt el, sőt szegény férfi még el is jegyzett, annyira rosszul érezte magát mellettem, szóval jó várakozást. Meg jó dünnyögést a kérdés alatt, más úgy látszik nem megy. 😅

2021. aug. 18. 21:54
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

#21 Kedves

Jól felhúztad magad gyakorlatilag a semmin, nekem jól esett kicsit beszólni, de nem volt mögötte semmi rosszindulat.

Vèlemèny😉

2021. aug. 18. 22:02
 23/31 anonim ***** válasza:
19%

Jöhetnek a mínuszok , nem akarok megfelelni😉

Itt listàzgatzok , de ha belèp *A* szemèly az èletetekbe, borul minden lista, rèszletezzem?

2021. aug. 18. 22:22
 24/31 anonim ***** válasza:
92%

- magára és a környezetére igénytelen

- barátnője, felesége van, vagy "éppen válik", immáron vagy 2 éve

- káros szenvedélyei vannak

- mindenáron gyerekeket szeretne

- nem tud bánni a pénzzel

- nincsenek céljai

- nem tudja, vagy nem is akarja ellátni magát (akár anyagilag, akár házimunka tekintetében)

- sokkal idősebb, vagy sokkal fiatalabb nálam

- egyáltalán nincs közös pont az érdeklődési körünkben, hobbijainkban vagy humorunkban

- nincs érzékeny oldala, vagy nem mutatja

- nem ismeri és nem érti meg azt a szót, hogy "nem"

- agresszív

- hűtlen

- lekezelő

- problémamegoldás helyett támad, hisztizik (pl. egyszer voltam olyan helyzetben, hogy a srácnak felhoztam normális hangnemben, hogy egy tettével megbántott, természetesen azonnal én lettem a gonosz, és letiltott - ebből nem kérnék még egyszer)

- ilyen-olyan -ista és -fób (itt nyilván különböző társadalmi csoportok gyűlöletére gondolok, a pókoktól nyugodtan félhet, és az sem kizáró ok, ha expresszionista festményeket készít :D )

- valamilyen szempontból szélsőséges nézeteket vall

2021. aug. 18. 22:23
 25/31 anonim ***** válasza:
48%

mondjuk tényleg vicces a 11-es befeszülése egy olyan társadalomban, ahol a kapcsolatok manapság a 10 évet sem élik meg :) na meg a gyereket akar gondolatot egy szintre hozni mentális problémákkal és anál erőltetéssel :D

jah és rám mind is vonatkozik, a tökéletes élet hazugságával :D

2021. aug. 18. 22:37
 26/31 A kérdező kommentje:
25: Jogos
2021. aug. 18. 22:52
 27/31 anonim ***** válasza:
9%

"Ha nem tud helyesen írni"

"Mielőtt valaki beszól, én és a párom is tudjuk ezeket teljesíteni"

Nem csalod meg a parod a vesszo gombbal.....

37F incel

2021. aug. 19. 00:53
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem fogadja el a fiamat

Nem budapesti

Drogozik

Nincs allando munkaja normalis fizetessel

Nem akar gyereket

50-50 akar fizetni a randin

Megszallottan feltekeny (nem enged el sehova, kutatja a telefonom)

Elottem nagyon sok egyejszakasa volt

(Lany vagyok)

2021. aug. 20. 08:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Ja latom lanyoknak szolt a kerdes, akkor bocsi :D
2021. aug. 20. 08:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Nyilvan az apolatlansag is kizaro de az annyira alap hogy le se irom. Novel se allok szoba/baratkozok szivesen ha retekbuvar.
2021. aug. 20. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!