Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők! Mennyire kötődtök ahhoz a személyhez, aki annak idején elvette a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Szoktatok rá gondolni néha, vagy már teljesen hidegen hagy titeket az illető? Hány éve veszítettétek el a szüzességeteket?

2021. aug. 18. 16:44
1 2 3
 21/27 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Nem hagy hidegen, mert közvetetten a mai napig ismerősöm (a nővére a legjobb barátnőm), és bár elég viharosan váltunk el anno 3-4 év se veled-se nélküled után, ennek már jópár éve és mindketten elég idióták voltunk, szóval már nincs bennem harag, viszont a kapcsolatot max. olyan szintjen tartjuk, hogy kéthetente küldünk egymásnak egy-egy meme-et, amit a másik lájkol.

Komoly érzelmi szálak egyáltalán nem fűznek hozzá. Remélem, jól van és boldog, de ennyi.

2021. aug. 18. 19:35
 22/27 anonim ***** válasza:
81%
Sokszor gondolok rá. Érzelmeim is vannak iránta a mai napig is, pedig 10 éve szakítottunk. Több kapcsolatom volt azóta, jelenleg is van, de szerelmes senki másba nem voltam
2021. aug. 18. 20:01
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
23 évesen lett először barátom, vele történt meg a dolog kb. 10 hónapja. Nyilván kötődöm hozzá, de ennek kb. a legjelentéktelenebb része az, hogy vele vesztettem el a szüzességem. Számomra ez sosem volt nagy dolog, nem azért nem jöttem össze korábban senkivel, mert a szüzességem őrizgettem volna a "méltó" személynek. Simán csak egy olyan férfit szerettem volna a páromnak, aki mellett nem szorongok, nem feszengek, nem csak elvisel (és én sem őt), magamat adhatom, úgy csinálhatok mindent, mint egyébként, és ő így szeret. Emiatt örökké kötődni fogok hozzá, mert más ilyen személlyel még nem találkoztam rajta kívül.
2021. aug. 19. 07:46
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
Miért kéne kötődni hozzá? Szr volt a szexben, önző, stb, ha rágondolok csak a gyomrom szorul össze a rossz emlékektől.
2021. aug. 19. 15:00
 25/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem kötődök jozzá, ha eszembe jut szórok pár átkot az egész családjára.
2021. aug. 19. 17:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint a 9-es. Örökre megmarad, de nem csak az első szex miatt. Gyakran gondolok rá. (Napi szinten) Kötődöm hozzá a mai napig, valamilyen szinten szeretem is, össze nem jönnék vele megint, mert túl sokat csalódtam benne.

Picivel több, mint egy éve történt az első aktus. Az első igazi, jó szex pedig 10 hónapja.

2021. aug. 19. 20:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg egyáltalán nem kötődöm, nem is volt még annyira eksztatikus élmény a szex, totál kezdők voltunk. Bár minden eddigi párkapcsolatomtól barátságban (nem haraggal) váltunk el és emiatt szóba is állunk egymással a mai napig, ez már nem jelent "kötődést", csak normál emberi kapcsolat, mint egy "ismerős" a sok közül. Ha beszélek velük, semmilyen közös emlék már nem jön fel, semmi nosztalgia vagy akár rossz emlék nem szennyezi ezeket a viszonyokat, ez már két felnőtt ember - mindegy milyen apropóval kezdődött - normális emberi kapcsolata. Általában ismerjük egymás házastársait is.
2021. aug. 20. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!